Paraşüt, yeni entegrasyonuyla e-ticaret girişimcilerinin faturalama işlemlerini kolaylaştıracak

Paraşüt, yeni entegrasyonuyla e-ticaret girişimcilerinin faturalama işlemlerini kolaylaştıracak

İnternet tabanlı ön muhasebe programı Parasut.com, e-ticaret alanındaki girişimleri kazanmak için önemli bir entegrasyona imza attığını açıkladı. StockMount ve Salyangoz ile işbirliğine giden Paraşüt, artık pazar yerleri veya kendi internet siteleri üzerinden satış yapan KOBİ’lerin tüm işlemlerini toplu olarak Paraşüt’e aktarmasına imkan tanıyacak.

Aldığımız bilgilere göre bu entegrasyon Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Akakçe, SanalPazar, Opencart, Basefly, KobiMaster, NopCommerce, BilgiNet ve ePttAvm siteleri üzerinden satış yapan işletmelere hitap ediyor. Dolayısıyla Paraşüt'ün Türkiye'deki pazar yeri satıcılarının neredeyse tamamına ulaşabileceğini söylemek sanırım yanlış olmaz.

Sean Yu / Paraşüt

Paraşüt Kurucu Ortağı ve CEO'su Sean Yu, Türkiye'de e-ticaret sektörünün hızlı bir büyüme içinde olduğunu ve bu değişime verimli bir ürünle ayak uydurmak istediklerini ifade ediyor. Bu yeni özellik sayesinde Paraşüt kullanan e-ticaret girişimcileri farklı programlara veya dosyalara gerek duymadan tek bir ekran üzerinden tüm sipariş ve ürün stoklarını takip edilebilecek. Gerçekleşen satış işlemlerini takiben faturalama işlemi de Paraşüt ekranı üzerinden yapılabilecek.

Mart ayında Akbank ile bir entegrasyon yapan Paraşüt'ün 5 bini ücret ödeyen (paid customer) olmak üzere 145 bin kayıtlı kullanıcıya ulaştığını paylaşmıştık. 2013 yılından bu yana web tabanlı fatura ve finansal yönetim hizmetleri sunan girişim, fatura ve cari hesap yönetimi, kredi kartı ile çevrimiçi tahsilat gibi temel finansal hizmetler sunuyor. İstanbul merkezli girişim şimdiye kadar RevoCapital, RibbitCapital, Diffusion Capital Partners (DCP) ve 500 Startups'tan yatırım almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.