Apple iPhone 7 ile daha iyi fotoğraflar çekilmesini istiyor

Apple iPhone 7 ile daha iyi fotoğraflar çekilmesini istiyor

iPhone'un her jenerasyonunda kamera teknolojilerini geliştirmeye odaklanan Apple, iPhone 7 modelleriyle daha iyi fotoğrafların çekilebilmesini sağlayacak yeni bir video serisi paylaştı. iPhone ile nasıl fotoğraf çekilir (How to shoot on iPhone) video serisini yayına alarak kullanıcılarını yönlendiren Apple, mobil fotoğrafçılıkla ilgili önemli ip uçları sunuyor.

Sitesinden 16, YouTube üzerinden beş video paylaşan Apple, flaşsız fotoğraf çekiminden tutun da nasıl selfie çekileceğine kadar pek çok önemli bilgi paylaştı. Yaklaşık 40 saniyelik kısa videolardan oluşan iPhone ile nasıl fotoğraf çekilir video serisi, iPhone 7 fotoğrafçılığı için temel dersler niteliğinde.

iPhone ile çekilmesi gerekiyor

Fotoğraf çekmek için ilk tercihimize dönüşen akıllı telefonlar, her geçen gün gelişen kameraları sayesinde fotoğraf makinelerini daha fazla tehdit ediyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte düşük diyafram açıklıkları, yüksek çözünürlüklü çekim ve çift kamera gibi özellikler kazanan akıllı telefonların fotoğraf makinelerinin yerini tamamen alması zor gibi görünse de, mobil fotoğrafçılığın ana akım hale geldiği de bir gerçek.

Öyle ki Apple, outdoor reklamlarında "iPhone ile çekildi" konseptini kullanıyor. Mobilden çekilen fotoğrafları baskı için "imkansız" boyutlarla paylaşmasıyla ünlü şirketin yeni yol yordam sitesi, bu fotoğrafların sayısının artmasını sağlayabilir. Zira Apple, yeni sitesiyle, teknolojilerini hızla tüketen birçok kullanıcının fark etmediği nüansları ortaya çıkarıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=xvvXIt7XwXE&list=PLHFlHpPjgk72JW5vfYlzycSgG_Z6EV4hK

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.