Berlin ve Dubai'ye açılan Segmentify, sekiz ülkeden yüz müşteriye ulaştı

Berlin ve Dubai'ye açılan Segmentify, sekiz ülkeden yüz müşteriye ulaştı

Webrazzi Arena 2015'in ikincisi Segmentify, Türkiye'nin küresel çapta dikkat çeken SaaS girişimlerinden biri ve girişim, müşteri sayısını yüze çıkardı. Sekiz farklı ülkeden müşterisi bulunan girişim, kısa bir süre önce Berlin ve Dubai ofislerini açtı.

Ekibini büyütüp, operasyonlarını genişletirken ürün tarafında da yenilikler yapmaya devam eden Segmentify, girişimden aldığımız bilgiye göre, son olarak Insights özelliğini devreye aldı.

Bu arada Segmentify’ı bilmeyenler için gerçek zamanlı olarak sunduğu tavsiye ve kişiselleştirme servisleriyle dönüşüm oranı arttırma platformu olarak tarif edebiliriz.

Insights; yönetsel kararlar almak isteyen kullanıcılar için konuyla ilgili tüm verileri tek bir ekrandan sunuyor. Örneğin satış performansının en yüksek olduğu ya da en çok bütçe tüketen ancak satışa dönüşmeyen ürünleri tek bir ekrandan görebilen kullanıcılar, bu verilere göre hızlıca aksiyon alabiliyor.

Insights - Örnek bir ekran

Segmentify'ın gelecek planı tahminleme algoritmaları üzerine kurulu

Ekibine 25 kişiye çıkaran ve n11.com, Boyner, Hepsiburada gibi markalara hizmet veren Segmentify, müşterilerinin yüzde 15'inin yurtdışından geldiğini söylüyor.

Diğer yandan Segmentify kurucu ortaklarından Murat Soysal, girişimin hedefinde predictive analytics yani tahminleme algoritmaları olduğunu belirtiyor. Soysal bu konuda şunları söylüyor: "Bir sonraki büyük adım predictive analytics. Topladığımız veri üzerinden müşterilerimizin gelecekleri hakkında yapacakları kararları daha doğru hale getirebilmeleri için tahminleme yapacakları bir ortam sunmak istiyoruz. Bu yeni atılımımızda da gelire katkı noktasında en az mevcut çözümlerimiz kadar başarı elde etmek istiyoruz."

Yaklaşık bir yıl önce 300 bin Euro yatırım alan Segmentify, yurtdışı operasyonlarını iyileştirmeye ve müşteri sayısını büyütmeye odaklanmış durumda. Girişimle ilgili gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Segmentify ekibinin bir bölümü
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.