Girişiminizi Webrazzi'de haber olarak yayınlatmanın fiyatı

Girişiminizi Webrazzi'de haber olarak yayınlatmanın fiyatı

Dünyada çok fazla saçmalık var ve internet sayesinde çok hızlı yayılıyorlar... Öyle ki bir süre önce Washington University'den profesörler büyük veri  çağında saçmalık konulu bir online dersle bu saçmalıklara bir son verilmesi için aktif mücadeleye başlamıştı... Webrazzi'nin erken dönemlerinden beri duyduğu saçmalıklardan biri, Webrazzi'de yazınızın yayınlanması için para ödemeniz gerektiği... Dönem dönem duymaya devam ettiğimiz bu saçmalığı yanlışlayacak binlerce örnek yazı yayınladık ve yayınlamaya devam edeceğiz. Webrazzi haber içerikleri için kaynaklarından, girişim incelemeleri için girişimci veya aracılardan hiçbir zaman para almadı ve Webrazzi var olduğu sürece de almayacak. Bundan belki daha da önemlisi Webrazzi'ye ulaşmanız için bir aracıya ihtiyacınız olmadığı ve olmayacağı.

Webrazzi'de haber nasıl yayınlatılır?

Webrazzi'de girişiminizin haber olarak yer alması için pazarlama bütçesine, PR ajanslarına ya da LinkedIn'e başvurmanız gerekmiyor. Yapmanız gereken sadece altı sorudan oluşan bir form doldurmak. Webrazzi.com/girisim-formu adresinde yer alan form sayesinde kimsenin tribini çekmenize gerek kalmadan, işinizi doğrudan Webrazzi'ye iletebilirsiniz.

İyi haber, bu formların üst üste birikip hantal bir okumayla haberleşmesini beklemiyoruz. İletilen tüm girişim(ler) işi gücü bu girişimleri taramak olan bir ekip tarafından inceleniyor ve belirli kriterlere göre değerlendiriyor. Kriterler konusunda endişeleriniz varsa, zaman zaman yaptığımız hatırlatmaları incelemenizi ve özenle koruduğumuz bazı standartlara hala bağlı kaldığımızı bilmenizi isteriz. Fikir aşamasındaki girişimler yerine, denenebilir bir ürün ve servis sunan girişimlere öncelik vermek gibi kriterler...

Düzgün cümleler kurmanız, yazdığınız tanıtım metni veya bültenin dili de bizi hiç ilgilendirmiyor çünkü kendi incelememizi yazıyoruz. Yine de Webrazzi (ve diğer herkesle) iletişim kurarken kendinizi doğru ifade etmenizde fayda var. PR ajanslarının girişimcilere sağladığı en önemli fayda, doğru mecrayı bulmak ve hayır bülten yazmak değil, iletişimi kurallarına göre kurmak... Girişimciliğin bu kuralları öğrenmeyi de kapsayan bir yolculuk olduğunun farkındayız.

Dünyanın birbirine en çok güvenen insanlarının olduğu ülkesinde yaşamıyoruz, evet. Ama Webrazzi'de haber olmak için yapmanız gereken şey, bu kadar BASİT. İlk kez Webrazzi'den duyulan ve bir süre sonra dünya çapında ses getiren onlarca girişim var. Bu girişimlerden aldığımız geri dönüşler, on yıldır yayınlamaya devam ettiğimiz bazı Webrazzi haberlerinin paha biçilmez olduğunu gösteriyor... Söylentiler yerine işine inanan girişimcilere kapımız her zaman açık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.