TemizlikDevi.com: Sadece temizlik hizmetlerine odaklanan pazar yeri

TemizlikDevi.com: Sadece temizlik hizmetlerine odaklanan pazar yeri

Hizmet odaklı pazar yeri girişimleri arasına henüz katılan Temizlikdevi.com, temizlik ihtiyaçları konusunda akla ilk gelen girişim olmak istiyor.

Temizlikdevi.com, adından da anlaşılacağı üzere sadece temizlik dikeyine odaklanan, Kayseri merkezli bir girişim. Ev/ofis temizliği, halı/perde yıkama, kuru temizleme, baca temizliği ve ilaçlama gibi 8 farklı kategoride hizmet veriyor. Temizlikdevi.com'da il ve ilçeye göre filtreleme yapıp istediğiniz temizlik hizmetini arayabiliyorsunuz. Fiyatı sabit hizmetler için hemen sipariş verebiliyor veya size özel bir hizmet için teklif alabiliyorsunuz. Ayrıca temizlik firmalarının çalışma saatlerini ve eğer varsa kullanıcı yorumlarını görebiliyorsunuz.

İlk yıl sektörün yüzde 5'ini almak istiyor

Altı aylık bir geliştirmeyle hayata geçirilen Temizlik Devi'nin kurucusu Ömer Demir, bir temizlik firmasının kurucusu ve işletmecisi olarak bu işe adım attıklarını, müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak istediklerini ifade ediyor. Türkiye genelinde 400 bine yakın firmanın yer aldığı temizlik sektör hacminin yıllık 9 milyar dolar civarında olduğunu ve ilk yıl bu rakamın en az yüzde 5’ine ulaşmayı hedeflediklerini de ekliyor.

Ömer Demir'in paylaştığı rakamlara göre Temizlik Devi, şimdiye dek 1250 firmadan başvuru almış ancak bu firmaların sadece 510'si platform üzerinde listeleniyor. Ulusal çapta büyümeyi hedefleyen Temizlik Devi, 47 ilden temizlik firmasına ev sahipliği yapıyor. Demir, bu yıl içinde 81 ilde 5 bin firma ile hizmet vermeyi hedeflediklerini de paylaşıyor.

TemizlikDevi.com'un doğru bir dikeye adım attığı aşikâr ve kurucusunun bu sektörden gelen biri olması girişime değer katıyor. Fakat bir internet platformu olarak çok iyi bir kullanıcı deneyimi sunduğunu söylemek zor. Diğer yandan Temizlik Devi'nin henüz mobil uygulamaları bulunmuyor ancak mobil uyumlu siteye akıllı telefonunuzla girip hizmet almanız mümkün.

Üç büyük ilimiz dışından gelen nadir girişimlerden biri olan Temizlik Devi'nin önemli adımlarını paylaşmaya devam edeceğiz. Eğer yukarıda belirtilen kategorilerde bir temizlik ihtiyacınız varsa hemen temizlikdevi.com'a girip çeşitli hizmet verenlerle tanışabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.