Directik her türden işletmeyi tek bir mobil uygulamada buluşturuyor

Directik her türden işletmeyi tek bir mobil uygulamada buluşturuyor

Akıllı cihazların yaygınlaşması hiç şüphesiz konum tabanlı servislerin önünü açıyor. Bir keşif uygulaması olan Directik de bu rüzgarı arkasına alarak her türden işletmeyi tek çatı altında toplamayı hedefliyor.

Emir Emad öncülüğünde iki yıllık bir sürede geliştirilen Directik, restorandan kuaföre, küçük esnaftan kamu işletmelerine kadar her seviyeden işletmeyi listeleyen bir mobil uygulama. iOS ve Android sürümleriyle pazardaki yerini alıyor ve kullanıcıların her türden mekan/işletme arayışına yanıt veriyor.

Directik, tahmin edeceğiniz üzere işletmelerin konum/adres ve telefon bilgilerini, eğer varsa fırsat ve kampanyalarını gösteriyor. Kullanıcıların işletmelere direkt mesajla ulaşmasına da imkan tanıyor. Tabii bu özelliklerin bazıları ücretli paket dahilinde sunuluyor ve ücretli üye olan işletmeler, satıcı panelinde ziyaret analizlerini görüp müşterilerle anlık iletişime geçebiliyor, vitrin ve profillerini düzenleyebiliyor.

Alphatik'in de kurucusu olan Emir Emad, iki yıllık bir çalışmayla geliştirilen Directik'in 2017 başında kullanıma açıldığını ve şu anda 30 binden fazla işletme bilgisi sunduğunu söylüyor. Toplamda 6 binden fazla indirilen Directik'nın iki bin kayıtlı esnaf, işletme ve markayla işbirliği yaptığını da ekliyor. Hedeflerinin her türden işletmeyi Directik'e dahil etmek olduğunu söyleyen Emad, 2017 yılı sonunda 60 bin işletme bilgisi sunmayı hedeflediklerini de paylaşıyor.

Directik'in mobil öncelikli adım atması ve kapsayıcı bir çözüm sunması bir yandan mantıklı. Diğer yandan popüler mekan keşif uygulamalarının yanında Directik'e özel bir yer açmak isteyip istemeyeceğimiz muallak. En azından kişisel tercihim ağırlıklı olarak gideceğim yeri harita veya arama motoru üzerinden bulmak yönünde. Yani Directik'in mekan keşif uygulamalarının yanısıra bu iki kanalı da aşması gerekecek.

Kullanıcı olarak denemek isterseniz Directik'i AppStore'dan veya Google Play'den indirebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi yorumlarınızı bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.