Markaların mobilde dikkat çeken reklam yatırımlarına örnek: Maximum Mobil ile VR deneyimi

Markaların mobilde dikkat çeken reklam yatırımlarına örnek: Maximum Mobil ile VR deneyimi

Maximum Mobil ile dijital yatırımlarına mobil odakta hız veren İş Bankası geçtiğimiz gün düzenlediğimiz Webrazzi Mobil 2017'de yayınladığı 360 derece videoyu tüm kullanıcılara açtı. YouTube'da 360 derece deneyimi yaşamak isteyenler yazının sonunda videoyu bulabilirler.

Bilgisayar grafiği ile gerçek görüntünün birleştiği video internet video içeriklerine göre oldukça uzun diyebiliriz, video 2 dakika 10 saniye sürüyor. Farklı bir dünyaya götürdüğü için sıkmayan videoda Maximum Mobil'in varolan iş birlikleri de seyahat eder gibi sunuluyor. Birden fazla açıdan izleyebilirsiniz ;)

360 derece ses tasarımı diyebileceğimiz Spatial Audio teknolojisi ile ses tasarımı yapılmış olan Maximum Mobil VR filmi oldukça önemli bir detaya sahip: İş Bankası'nın mobil yatırımını mobil temelinde bir reklam filmi ile tamamlıyor. İlerleyen süreçte VR odağında hangi reklam filmlerinin geleceğinin izlerini taşıyan video için belirteyim etkinlik anında VR gözlük başlığı ile deneyimi daha başkaydı. Ama Webrazzi Mobil 2017'ye gelemeyenler üzülmesin ince detayları ile dikkat çeken videoyu 360 derece izleyebilirler:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.