Mustafa Sandal, internet yatırımlarını konuşmak üzere Webrazzi Mobil 2017 sahnesinde!

Mustafa Sandal, internet yatırımlarını konuşmak üzere Webrazzi Mobil 2017 sahnesinde!

Türkiye'de internet ve teknoloji ekosisteminde klasik bir serzeniş, şöhretlerin internet girişimlerine yatırım yapmaması... Bu konuda istisna bir isimse Mustafa Sandal. Sandal bu kez pek bilinmeyen internet girişimcisi ve yatırımcısı yönüyle sahneye çıkıyor.

Şarkıcı, söz yazarı, besteci, müzik yapımcısı, oyuncu ve aranjör gibi çok sayıda mesleği bünyesinde barındıran Mustafa Sandal, 12 Nisan günü Webrazzi Mobil 2017 sahnesine çıkacak ve internet girişimlerine olan ilgisiyle bugüne kadarki yatırımlarından bahsedecek.

Mustafa Sandal, 12 Nisan'da Webrazzi Mobil 2017 sahnesinde

Mustafa Sandal, özellike mobil odaklı girişimleri tercih etmiş

Arda Kutsal'la 'fireside chat' yani birebir sohbet gerçekleştirecek olan Mustafa Sandal, pek duyurmasa da bugüne kadar hatırı sayılır miktarda internet girişimine yatırım yapmış. Özellikle mobil odaklı girişimleri tercih eden Mustafa Sandal'la tüm merak ettiklerinizi 12 Nisan'da konuşacağız.

Aralarında Jestiniyap, Ringpara ve Manibux'ın da bulunduğu girişimlerin yatırımcısı olan Mustafa Sandal için rahatlıkla son dönemin aktif internet yatırımcılarından biri denilebilir. Bu arada Mustafa Sandal'ın yeni yatırımının da tamamlanma aşamasında olduğunu not düşelim.

Siz de Mustafa Sandal'ı canlı canlı izlemek ve internet girişimciliğine bakışı ile yatırımlarını dinlemek için Webrazzi Mobil 2017'ye katılabilirsiniz! :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.