Ligatus Türkiye Ülke Müdürü Emre Faks oldu

Ligatus Türkiye Ülke Müdürü Emre Faks oldu

Türkiye'de doğal reklam çözümleri alanında faaliyet gösteren küresel şirketlerden biri olan Ligatus'un Türkiye Ülke Müdürü Emre Faks oldu. Faks, yeni görevinde Ligatus'un hem Türkiye operasyonlarını yönetecek hem de MENA bölgesindeki gelişim çalışmalarını üstlenecek.

Kısaca hatırlatmak gerekirse Köln/Almanya merkezli Ligatus, tamamı Bertelsmann'a ait olan Gruner + Jahr'ın yüzde 100 iştiraki olan bir doğal reklam çözümleri şirketi. Bu alanda on yılı aşan bir deneyim sahibi olan şirket yayıncılara güçlü bir yerel SSP (Arz Yönlü Platform) ve uzman danışmanlık hizmetleri sunuyor.

Emre Faks kimdir?

Emre Faks ise yirmi yılı aşkın süredir önde gelen medya ve dijital ajanslarda CEO’luğa uzanan farklı sorumluluklar üstlenen bir isim. Profesyonel kariyerine 1993 yılında Universal McCann'da başlayan Faks, son olarak Hürriyet'te Dijital Deneyim ve Reklam Çözümleri Grup Koordinatörlüğü yürütmekteydi ve bu görevine devam ederken kendisini Webrazzi Dijital'16 ve Webrazzi Summit 2016 konferanslarımızda konuşmacı olarak ağırlamıştık.

Emre Faks, yeni görevine başlamaktan heyecan duyduğunu söylerken, doğal reklam ve reklam teknolojilerine inancının güçlenerek arttığını ve Ligatus'u Türkiye'de daha ileri noktalara getirmek istediğini ifade ediyor. Ligatus COO'su Julien Mosse de Faks'ın yayıncı ve reklamcıların ihtiyaçlarına son derece aşina olan deneyimli bir medya yöneticisi olduğunu söyleyerek kendisiyle çalışmayı dört gözle beklediklerini paylaşıyor."

Ülkemizde doğal reklam çözümleri pazarının büyümesini sağlayan şirketlerden biri olan Ligatus, 4,5 yıl önce Türkiye pazarına adım atmıştı. Avrupa'nın farklı ülkelerindeki ofislerinde 180'in üzerinde çalışana sahip olan Ligatus'un önceki Türkiye Ülke Müdürü ise Murat Kalafat idi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.