Twitter, profesyonel kullanım için ücretli servis üzerinde çalışıyor

Twitter, profesyonel kullanım için ücretli servis üzerinde çalışıyor

Karşımıza çıktığı ilk günden bu yana ücretsiz olarak hizmet veren Twitter, yeni bir gelir modeli üzerinde çalışıyor. Sahibi olduğu Tweetdeck platformunu profesyonel kullanım için ücretli bir servise dönüştürmek isteyen Twitter, sosyal medya sitesini etkin kullanmak isteyen çeşitli marka ve medya platformlarının işini kolaylaştıracak.

Tweetdeck'i de geliştirecek olan Twitter, detaylı analizlerden tutun da, yapılacaklar listesine kadar pek çok yeniliği Tweetdeck bünyesine katacak. Hatırlatmak gerekirse 3. parti bir platform olarak karşımıza çıkan Tweetdeck, 2011 yılında Twitter tarafından satın alınmıştı.

Henüz tam olarak Tweetdeck'in Premium servisinin ücreti belli olmasa da, aylık 19.99 dolarlık bir ücrete sahip olacağı konuşulanlar arasında. Tweetdeck'i geliştirerek hem profesyonel kullanıcıların işini kolaylaştırmak, hem de yeni bir gelir modeli oluşturmak isteyen Twitter, başarılı olması halinde diğer sosyal medya platformlarına da ilham kaynağı olabilir.

Tweetdeck'in ücretsiz versiyonunun kullanımına devam edeceğini de ekleyelim. Son olarak Twitter sözcüsünün çıkan haberleri doğruladığını fakat konuyla ilgili detay vermekten kaçındığını da belirtelim. Tweetdeck'in ücretli servisiyle ilgili detaylar ortaya çıktıkça sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.