Samsung, akıllı cep saati konseptini tanıttı

Samsung, akıllı cep saati konseptini tanıttı

Geçtiğimiz yıl Gear S3 modeliyle karşımıza çıkan Samsung, Baselworld 2017 fuarında yeni konsept tasarımlarını tanıttı. Gear S3 modelinden esinlenilerek tasarlanan akıllı cep saati modeli, belki de bugüne kadar gördüğümüz en ilginç akıllı saat tasarımı.

Lüks saat tasarımcısı Yvan Arpa tarafından Samsung Gear S3 modelinden ilham alınarak geliştirilen akıllı cep saati, hibrit bir tasarıma sahip. Samsung'un klasik cep saatlerinin yeniden yorumlanmış hali olarak karşımıza çıkardığı akıllı cep saati, dış yüzeyinde pusula bulunduruyor.

Gear S3 Frontier modeli temel alınarak geliştirilen cep saati, Gear S3 modellerinin saat yüzlerine ve dokunmatik ekrana sahip. Oldukça ağır ve kalın bir tasarıma sahip olan akıllı cep saati, tıpkı Gear S3 modellerinde de olduğu gibi nabız ölçer desteği de sunuyor.

Arayüzü kontrol etmeniz için tuşlara da sahip olan akıllı cep saati, Gear ailesinin en çok dikkat çeken özelliği olan dönebilir çerçeveyi ise kullanmıyor. Tabii ki akıllı cep saatinin tamamen bir konsept tasarım olduğunu ve satışa çıkıp çıkmayacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.