Apple, Workflow uygulamasını satın aldı

Apple, Workflow uygulamasını satın aldı

iOS ekosisteminin en sevilen uygulamalarından biri olan Workflow, Apple tarafından satın alındı. iPhone ve iPad'lerde masaüstü deneyimine yakın bir kontrol sağlamayı vadeden Workflow, 2014 yılında DeskConnect firması tarafından geliştirilmişti.

TechCrunch'ın haberine göre hem uygulamayı hem de uygulamanın kurucularının bünyesine katan Apple, satın alma bedelini ise açıklamadı. Satın almanın ardından uygulamanın kapatılmayacağı ve yoluna Apple çatısı altında devam edeceğini de belirtelim. 2.99 dolar fiyat etiketine sahip olan Workflow, bugünden itibaren ücretsiz olarak da indirilebilecek.

iOS cihazlara otomasyon özelliği kazandıran Workflow, Ari Weinstein, Conrad Kramer ve Nick Frey tarafından geliştirildi. iPhone ve iPad'in yanı sıra Apple Watch desteğine de sahip olan Workflow uygulamasının geliştiricilerinden olan Weinstein, yaptığı açıklamada Apple bünyesine katılmaktan heyecan duyduklarını belirtti.

Workflow'un ilk gününden bu yana Apple'la yakın bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Weinstein, uygulamayı bir sonraki seviyeye getirmek için sabırsızlandıklarını da dile getirdi. Uygulamanın geleceği hakkında henüz pek bir bilgi bulunmasa da Workflow'un Siri'yle entegre bir şekilde çalışabileceği konuşulanlar arasında. Dilerseniz Workflow uygulamasını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.