Razer'dan oyuncular için özel üretilmiş gözlük

Razer'dan oyuncular için özel üretilmiş gözlük

Oyun donanımları üreticisi Razer, ünlü gözlük markası GUNNAR ile yaptığı ortaklık sonucunda sadece oyunculara odaklı olarak özel bir gözlük üretti. Üretilen bu gözlük sayesinde oyuncuların göz yorgunluğunun azaltılması ve oyuncuların gözlük aracılığıyla ekrana bakarken bir mavi ışık filtresi edinmesini sağlıyor.

Razer ve GUNNAR firmalarının işbirliği ile ortaya çıkan bu yeni üründe oyuncuların daha keskin bir görüşe sahip olması ve daha uzun saatlerce gözleri rahatsız olmadan oyun oynayabilmeleri amacıyla tasarlanmış.

Tam 5 adet farklı yapıda olan modeller 99 dolar fiyat etiketi ile oyunculara sunuluyor. Gözlüklerin en önemli özelliği GUNNAR'ın patentlediği ve i-AMP adını alan özel bir lens teknolojisi. Bununla birlikte, Razer'ın ikonik renkleri yeşil ve siyah renkler gözlüğün çerçevesine rengini vermiş ve tasarım açısından da şık gözüken bu gözlükler ortaya çıkmış.

Razer oyuncular için ürettiği donanımlarda kendine yeni cepheler açmak konusunda da oldukça başarılı. Bildiğiniz gibi Razer daha önce akıllı bileklik tarzında giyilebilir teknoloji ürünleri de geliştirmişti. Şimdi yaptığı bu son yenilikle birlikte, oyuncular için GUNNAR ile birlikte yepyeni bir ürün serisi yaratmayı başardı. Gözlük konusunda uzmanlığını ortaya koyan GUNNAR ise daha önce benzer şekilde Blizzard ile de çalışmış.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.