StartersHub katılımıyla 180 bin dolar yatırım alan Meditasyon, 50 bin kullanıcıya ulaştı [Promo kod]

Türkçe içerik sunan ilk ve tek meditasyon uygulaması olma iddiasıyla yaklaşık bir ay önce yayınlanan Meditasyon, 50 bin kullanıcıya ulaştı.
StartersHub katılımıyla 180 bin dolar yatırım alan Meditasyon, 50 bin kullanıcıya ulaştı [Promo kod]

Türkçe içerik sunan ilk ve tek meditasyon uygulaması olma iddiasıyla yaklaşık bir ay önce yayınlanan Meditasyon, 50 bin kullanıcıya ulaştı. Hızla yaygınlaşan Meditasyon, yıl sonuna kadar bir milyon üyeye ulaşmayı hedefliyor.

Ali Murat Ceylan, Berk Yılmaz ve Fatih Mustafa Çelebi'nin kurucu ortağı olduğu uzun yaşam platformu Longi'nin ürünü olan Meditasyon, yurt dışındaki Headspace, Calm ve Simple Habit gibi başarılı örneklerini takip ediyor. Popüler uygulamaların Türkiye'de de kullanıcı bulması ve yerel içeriğin daha geniş kitlelere ulaşabileceği gerçeğinden yola çıkan Meditasyon, baştan sona Türkiye'de tasarlanmış. Meditasyonlar, alanında deneyimli Yogatime’ın kurucusu Deniz Bağan tarafından oluşturulmuş ve seslendirilmiş. Meditasyon uygulamasının geliştirilme süreci toplam 2-3 ay sürmüş.

Meditasyon yalnızca iOS için yayınlandı ve App Store'da dijital sağlık uygulamaları arasında hızla yükselip, öne çıkanlardan biri oldu. Stres, endişe, uykusuzluk ve ilişkiler gibi günlük hayatı çokça ilgilendiren konularda insanlara destek olmasıyla birlikte alanında bir ilk olması da merak uyandırıyor. Bu iddiasıyla yatırımcıların da dikkatini çeken Meditasyon, StartersHub, Ebru Dorman, Alper Akcan ve Tülin Karabük’ün katılımıyla toplam 180 bin dolarlık tohum yatırım aldı.

Meditasyon, freemium modeliyle piyasaya sunuluyor. Tamamen ücretsiz indirdiğiniz uygulamanın tüm özelliklerine erişmek için aylık 7,5 TL'den başlayan abonelik ücretlerini ödemeniz gerekiyor. Meditasyon'un henüz kişiye özel olma gibi bir iddiası yok, ancak her gün, istediğiniz her yerden yapabileceğiniz 10 dakikalık egzersizlerle stres, kaygı, mutsuzluk, yorgunluk gibi "negatif" duyguları yönetebilmenizi sağlıyor. Meditasyon'un hedefi halihazırda gergin toplumuyla ünlü Türkiye'de bir milyon üyeye ulaşmak. Bu, bütün toplum için faydalı bir hedef olabilir.

Meditasyon, 50 Webrazzi okuruna premium üyeliği iki hafta boyunca ücretsiz sunuyor. Bunun için http://meditasyon.co/promo/ adresinden giriş yapıp, "webrazzi" promosyon kodunu girmeniz yeterli.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.