Hudway Glass tüm araçları HUD'a kavuşturacak

Hudway Glass tüm araçları HUD'a kavuşturacak

Kickstarter projesi olarak ortaya çıkan ve her otomobile bir HUD yani uzun adıyla Head-up-Display adı verilen bir özellik kazandıran Hudway Glass sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Kickstarter'da 620 bin dolardan fazla destek toplayarak hayata geçen proje bir donanım ürünü ve akıllı telefonunuzla birlikte çalışıyor.

Günümüzde bazı araç modellerinde opsiyonel donanımla sunulan ve karşılığında binlerce Euro talep edilen HUD özelliği, Hudway Glass sayesinde oldukça uygun, 50 dolar gibi bir rakama sizin olabiliyor. Bu donanım ürünü otomobilinizin ön konsolunda dilediğiniz yere yerleştiriyor, sonrasında ise akıllı telefonunuzdaki Hudway Glass uygulamasını açarak telefonunuzu ürüne yerleştiriyorsunuz. Hudway Glass buradan yansıyan görüntüyü ise kendi üstünde görüntüleyerek sürücüye HUD görünümünü veriyor.

Cep yakmayan HUD teknolojisi

Hudway Glass'ın iOS ve Android uygulamaları bulunuyor. Ancak Hudway Glass sadece kendi uygulamaları ile değil farklı uygulamaları da kullanabiliyor. Uygulamalar sayesinde aracın hızı, navigasyon bilgisi ya da radarlar konusunda sizi uyaran bir HUD desteğini de kavuşmuş oluyorsunuz. Bununla birlikte telefonunuzdan bu uygulamaları açarak ürünü kullanmaya başlamanızın farklı faydaları da var. Bu da siz direksiyon başındayken sizi telefondan uzak tutmayı bir nebze de olsa başarabiliyor olması olarak sayabiliriz. Kısacası otomobilinizde bir HUD donanımı yoksa, bu ürün size oldukça uygun bir maliyetle bu deneyimi yaşatmaya hazır gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.