Sinemia, sinemaseverler için 'kişisel asistan' olmasını istediği chatbot'unu devreye aldı

Sinemia, sinemaseverler için 'kişisel asistan' olmasını istediği chatbot'unu devreye aldı

Son dönemde almış olduğu yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Sinemia, sinemaseverler için adeta bir 'dijital asistan' görevi görmesini beklediği Messenger Bot'unu yayınladı.

Şirkete göre ülkemizde sinema dikeyindeki ilk chatbot ürünü olan Sinemia Bot ile lokasyonunuza göre etrafınızdaki sinema salonlarını görebilir, tüm film ve seans bilgilerini listeleyebilir, platformdaki sinema haberlerine göz atabiilir veya yapay zekanın yeterli olmadığını düşündüğünüz anda da Premium Canlı Destek ile konuşabilirsiniz.

Sinemia Bot tahmin edebileceğiniz gibi Facebook Messenger üzerinde çalışıyor ve ABD'de de hizmet veriyor.

Sinemia'nın kişisel sinema asistanı olarak konumlandırdığı bot, ABD'de de çalışıyor

Sizlere daha önce ABD'de de operasyonlarını başlayacağını belirttiğimiz girişim, Facebook Messenger Bot ürününü eşzamanlı olarak ABD'de de hizmete almış. ABD'deki sinemaseverlerin de tüm sinema salonları ve seans bilgilerini listelemesine olanak tanıyan Sinemia, aldığımız bilgiye göre kısa bir süre içinde 'Sinemia Premium' hizmetini de aktif hale getirecekmiş.

Sinema chatbot'unda seans-salon bilgilerini bulabilir, platformdaki içeriklere ulaşabilirsiniz

Sinemia Kurucusu Rıfat Oğuz ile kısa bir süre önce devreye giren chatbot hakkında konuştuğumuzdaysa kendisi şunları paylaştı: "Sinemia ile her işimizde sinemaya erişimi kolaylaştırmak ve iyileştirmek amacıyla ilerliyoruz. Messenger Bot'u da bu amaçla yaptık ve sinemaya gitme planı yaparken ihtiyaç duyulan bilgilere, filmlere ve yakındaki seans saatleri gibi bilgilere ulaşmak için en kolay mecra olduğunu düşünüyoruz."

Son olarak aldığımız bilgiye göre Sinemia, ilerleyen dönemde chatbot'una bilet, popcorn ya da içecek alımları için ödeme altyapısı da ekleyecekmiş. Girişimin ABD açılımını yakından takip edip; Sinemia hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.