Porsche Design 10 bin TL fiyatlı tablet bilgisayarını tanıttı

Porsche Design 10 bin TL fiyatlı tablet bilgisayarını tanıttı

Barselona'da düzenlenen Mobile World Congress'de sadece akıllı telefonlar değil, diğer taşınabilir donanımlar da tanıtıldı. Gelen önemli hamlelerden birisi de Porsche Design markasıyla karşımıza çıkan BOOK ONE adlı bu tablet bilgisayar. Windows 10 Pro  işletim sistemiyle gelen ve hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen bu ürün, aslında Surface Book'un da ciddi bir rakibi konumunda.

Porsche Design BOOK ONE, Intel'in yedinci jenerasyon işlemcisi 3.5GHz'lik i7-7500U'yu kullanıyor. 16GB'a kadar RAM'i yükseltilebilen ürünün 512GB'lık bir SSD hafızası var. USB Type-C portları bulunan BOOK ONE'ın ekranı ise 13.3 inç boyutunda. Bu ekran QHD + IPS olarak tasarlanmış ve 3200x1800 çözünürlüğe sahip.

Windows'un resmi blogunda yapılan açıklamaya göre ilk etapta bu yılın Nisan ayında Almanya'da satışa sunulacak ürün, 15 farklı ülkede bulunan Porsche Design mağazalarında raflardaki yerini alacak. Porsche Design BOOK ONE'ın fiyatının ise 2.795 Euro (yaklaşık 10 bin TL) olarak belirlendiğini de belirtelim. Kısacası cep yakan fiyatıyla bu ürün sadece Porsche hayranı kısıtlı bir hedef kitlesine hitap edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.