Webrazzi E-Ticaret 2017 konferansımızın ardından tüm tematik konferanslarımızın biletleri satışta!

Webrazzi E-Ticaret 2017 konferansımızın ardından tüm tematik konferanslarımızın biletleri satışta!

2017 yılındaki ilk konferansımız olan Webrazzi E-Ticaret 2017 dün gerçekleşti. Tamamını canlı yayınladığımız, Twitter'da 'trending topics' olduğumuz konferansımızdan yansımaları da yine Webrazzi'de bulabilirsiniz.

500'ün üzerinde katılımcıyı ağırladığımız Webrazzi E-Ticaret 2017'de canlı yayını ise 30 binden fazla kişi izledi. 15 farklı oturumda 23 konuşmacının sahne aldığı konferansımıza gösterdiğiniz ilgi için siz okuyucularımıza, sponsorlarımıza, konuşmacılarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Bugün itibarıyla 2017 yılındaki tüm tematik konferanslarımızın (Webrazzi Summit haricindeki tüm konferanslar) biletlerini satışa açtık. Dilerseniz hemen şimdi erken kayıt indirimiyle beraber dilediğiniz etkinlik için bilet satın alabilir, ya da Webrazzi VIP Pass alarak tüm konferanslarımıza giriş hakkı sahibi olabilirsiniz.

Hemen aşağıda 2017 konferans takvimimizi ve Webrazzi VIP Pass hakkındaki detayları sizinle paylaşıyoruz. 8 Mart Çarşamba günü Webrazzi Dijial 2017'de görüşmek üzere!

Webrazzi'nin 2017 yılı konferansları;

Webrazzi VIP Pass, Webrazzi’nin 2017deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi VIP Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi VIP Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.150 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.000 TL’den sahip olabilirsiniz.

Neden Webrazzi VIP Pass” adını verdiğimiz sayfada da yer alan tabloya bakacak olursak; erkan kayıt indirimleriyle tüm bu 6 konferansımıza katılım 3 bin 750 TL civarında tutarken, bir kişilik Webrazzi VIP Pass’e 2 bin 150 TL’ye sahip olabilirsiniz. Webrazzi VIP Pass’te her bir konferans için başka bir kişi adına kayıt yapabileceğinizi de ekleyelim.

8 Mart Çarşamba günü Webrazzi Dijital 2017'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.