Apple'ın WWDC 2017 etkinliği 5 Haziran'da başlıyor

Apple'ın WWDC 2017 etkinliği 5 Haziran'da başlıyor

Apple'ın her yıl düzenli olarak geliştiricilerilerini bir araya getirdiği World Wide Developer Conference (WWDC) bu yıl 5 Haziran'da başlıyor. Etkinliğini 5-9 Haziran'da düzenleyeceğini duyuran Apple, 13 yıl sonra San Jose'ye dönüyor.

Bu yıl 28'incisi düzenlenecek WWDC konferansına katılmak isteyen geliştiriciler için kayıtlar 27 Mart'ta başlıyor. The Loop yayınına konuşan Apple'ın Küresel Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Phil Schiller'ın verdiği bilgilere göre konferansta yine  5 bin geliştirici ve bin mühendisin katılması planlanıyor.

Etkinlikle ilgili en önemli değişiklik Apple'ın son 13 yıldır WWDC'yi düzenlediği San Francisco'dan San Jose'deki McEnery Convention Center'a taşınmış olması. Bu, şirketin Cupertino'daki merkezine oldukça yakın bir nokta olmasıyla dikkat çekiyor. Apple, etkinliği San Jose'ye getirerek, geliştiricilerin daha uygun maliyete kalabilecekleri konaklama seçeneklerine erişimini kolaylaştırıyor.

Apple, WWDC etkinliklerinin ilk gününde düzenlediği özel bir etkinlikle yazılım güncellemeleriyle ilgili önemli bilgileri paylaşıyor. Şirketin, bu yıl iOS 11 ve macOS 10.13'ü tanıtması; tvOS ve watchOS ile ilgili önemli güncellemeleri paylaşması bekleniyor. WWDC 2017 ile ilgili tüm güncellemeleri, etkinlik gününe kadar paylaşmaya devam edeceğiz. Apple'ın 5 Haziran'da tanıtacağı tüm yenilikleri canlı bloglamayla Webrazzi'de aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.