Paratika sanal POS pazarında hızlı büyümek istiyor [Webrazzi Özel İndirimi]

Avrupa'nın ödeme sistemleri şirketlerinden Asseco SEE'nin Ödeme Çözümleri İş Kolu Yöneticisi Burak Kutlu Webrazzi Eticaret17 sahnesinde Paratika'yı tanıttı.
Paratika sanal POS pazarında hızlı büyümek istiyor [Webrazzi Özel İndirimi]

Avrupa'nın ödeme sistemleri şirketlerinden Asseco SEE'nin Ödeme Çözümleri İş Kolu Yöneticisi Burak Kutlu Webrazzi Eticaret17 sahnesinde Paratika'yı tanıttı.

Hatırlatmak gerekirse Asseco SEE, yazılım ve hizmet gelirleri alanında Güney Doğu Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük bilişim şirketlerinden biri. 17 yıllık e-ticaret sektörü deneyimine sahip olan Asseco SEE, yüzde 90 3D Secure pazar payı ile sektörün önde gelen çözüm sağlayıcılarından biri.

Asseco SEE, 13'ü yurtiçi olmak üzere toplam 23 bankaya sanal POS hizmeti veriyor. İşlem ve üye iş yeri adetlerinde yüzde 40 pazar payına sahip olan Polonya merkezli şirket, 25 binden fazla üye iş yerine şimdiye dek 24 milyon işlemde aracılık etmiş.

Paratika ise geçtiğimiz yıl içinde BDDK lisansını alan Asseco SEE'nin Türkiye pazarına sunduğu ödeme sistemi çözümü. Burak Kutlu'nun paylaştığı bilgilere göre Paratika şu anda 8 bankanın sanal POS altyapısını sunuyor ve 6 kredi kartına taksit imkanı sunuyor. Paratika altyapısı tek tıkla ödeme, döviz ile tahsilat, tek panelden mutabakat ve banka kartlarıyla ödeme alma gibi seçeneklerle iş yerlerine kapsamlı bir hizmet sunuyor.

Burak Kutlu, normal e-ticaret sitelerinin yanında, 6493 sayılı kanun kapsamında direkt kendisi tahsilat yapamayan pazar yeri girişimlerinin de Paratika Sanal POS’uyla ödeme alabileceklerini paylaştı.

Borga Akvardar

Burak Kutlu'nun sunumu sonrasında Asseco SEE Ödeme Sistemleri İş Birimi Satış Müdürü Borga Akvardar'ı da Eticaret17 sahnesinde ağırladık ve Paratika'nın 2017'de pazarda önemli bir oyuncu olmak istediğini söyledi. Akvardar yakında Paratika API'si ile daha fazla işbirliğine açık olacaklarının da aldını çizdi.

Webrazzi okuyucularına özel fırsat

Akvardar'ın Webrazzi okuyucularına özel bir fırsat sunduklarını da söyleyerek 28 Şubat’a kadar yapılan başvurularda, yüzde 1,5 komisyon oranlarından başlayan fiyatlardan yararlanılabileceğini söyledi. Ayrıca, aylık sanal POS başvuru ücretinin de bu kampanya kapsamında alınmayacağını müjdeledi. Eğer bu alanda bir ihtiyacınız varsa detaylı bilgi için Paratika.com.tr'yi ziyaret edip hemen harekete geçebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.