Webrazzi E-Ticaret 2017 konferansımızın yeni konuşmacıları ve programı belli oldu!

Webrazzi E-Ticaret 2017 konferansımızın yeni konuşmacıları ve programı belli oldu!

2017'nin ilk Webrazzi konferansı olan Webrazzi E-Ticaret 2017 için artık sayılı günler kaldı.

15 Şubat Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta düzenlenecek olan Webrazzi E-Ticaret 2017'de tüm gün boyunca e-ticaretin nabzını tutacağız.

Konferansımızda; tedarik süreçleri, dikey ve mobil e-ticaret, optimizasyon, e-ticaret şirketlerinin Facebook Dükkan'a olan ilgisi, son dönemde popülaritesi artan 'Black Friday' benzeri kampanyalar, online seyahat bileti satan platformlar, e-ticaret sektöründe yer alan 5 girişimin girişim sunumları ve e-ticaret yatırımları gibi çok sayıda konu başlığını ele alacağız

Hatırlarsanız sizinle daha önce ilk tur konuşmacılarımızı paylaşmıştık, bugün ise 7 yeni konuşmacımızı daha açıklayarak konferans programını sizlere sunmak istiyoruz. Etkinlik sayfamızdan Webrazzi E-Ticaret 2017'nin programına ulaşabilirsiniz.

"Conversion Optimization: The Art and Science of Converting Prospects into Customers" isimli kitabıyla Amazon'da en çok satanlar arasına girmeyi başaran ve eBay ile 3M gibi şirketlere danışmanlıklar veren Khalid Saleh, Çarşamba günü e-ticaret sektörü için dönüşüm anlatacak. Diğer yandan LCW'den E-Ticaret Direktörü Salih Yılmaz, P&G'den E-Ticaret Ekip Lideri Cansu Büyükışık, Evidea Kurucu Ortağı ve CEO'su Tuğberk Keselioğlu ve Vivense Kurucu Ortağı Kemal Erol da bizlerle olacak. Son olarak girişim sunumlarını yapmak üzere Bardabas Kurucusu Saba Karabey Bener ve Paket Taxi kurucu ortağı Raşit Emir Süer de sahneye çıkacak.

Webrazzi E-Ticaret 2017 - Konuşmacılar

Arda İpekçi - bavul.com/Paravion (Ülke Yöneticisi)
Borga Akvardar - Paratika - Asseco SEE (Bölge Satış Yöneticisi)
Burak Kutlu - Paratika - Asseco SEE (Grup Yöneticisi)
Burç Tanır - Prisync (Kurucu Ortak)
Çağlar Erol - Enuygun.com (Kurucu ve CEO)
Cansu Büyükışık - P&G (E-ticaret Ekip Lideri)
Kadri Özdal - Turkcell (Bireysel Satış Direktörü)
Kemal Erol - Vivense (Kurucu ve CEO)
Khalid Saleh - Invesp (CEO)
Muharrem Derinkök - Insider (Kurucu Ortak))
Raşit Emir Süer - Paket Taxi (Kurucu Ortak)
Saba Karabey Bener - Bardabas (Kurucu)
Salih Yılmaz - LCW (E-ticaret Direktörü)
Serkan Kocaman - Startsub.com (Kurucu Ortak)
Tuğberk Keselioğlu - Evidea (Kurucu Ortak)
Volker Schmidt - Productsup (Chief Revenue Officer)
Y. Emre Güzer - PayU Türkiye (CEO)
Yiğit Gürocak - oBilet.com (Kurucu Ortak)
Yushik Kim - n11.com (Strateji ve Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı)

Webrazzi E-Ticaret 2017 - Sponsorlar

Elmas Sponsorlar

   

Platin Sponsorlar

   

Altın Sponsorlar

   

Medya Sponsorları

   

Diğer yandan hemen aşağıda 'Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu' olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi VIP Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2017 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2017 Konferansları;

Webrazzi VIP Pass, Webrazzi’nin 2017deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi VIP Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi VIP Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.150 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.000 TL’den sahip olabilirsiniz.

Neden Webrazzi VIP Pass” adını verdiğimiz sayfada da yer alan tabloya bakacak olursak; erkan kayıt indirimleriyle tüm bu 7 konferansımıza katılım 4 bin 200 TL civarında tutarken, bir kişilik Webrazzi VIP Pass’e 2 bin 150 TL’ye sahip olabilirsiniz. Webrazzi VIP Pass’te her bir konferans için başka bir kişi adına kayıt yapabileceğinizi de ekleyelim.

15 Şubat Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.