Flipboard özel ilgi alanlarına odaklı 'akıllı dergiler'le güncellendi

Flipboard özel ilgi alanlarına odaklı 'akıllı dergiler'le güncellendi

Sizin içerikleri bir ara getiren ve dergi formatında sunan Flipboard uygulaması, tasarımını güncelleyerek yepyeni özelliklere kavuştu. Flipboard 4.0 güncellemesi artık Flipboard uygulamasını daha akıllı bir haber uygulaması haline getirdi.

Flipboard bundan böyle daha akıllı ve sadece kategori temelli değil, kategorilerden daha detaylı bir kırılımda özel ilgi alanlarına yönelik 'akıllı dergiler' formatında içerikler sunuyor. Gündemdem son haberleri ilgi alanlarınıza göre sizin için derleyen Flipboard şu aşamada akıllı bir kuratör rolünü üstleniyor.

Flipboard'ın son versiyonuyla birlikte kişiselleştirmeyi bir üst lige taşımayı başarmış. Örnek vermek gerekirse, ilgi alanlarınız arasında "Teknoloji" kategorisini seçtiğiniz anda, size alt kategori seçimleri yapmanıza da izin veriyor. Böylece teknoloji kategorisinde olan mesela sadece "Drone" veya "Siber Güvenlik" konularını seçebilmeniz mümkün. Flipboard'ın son güncellemesiyle kavuştuğu özelliklerin videoların anlatıldığı bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=JAuLcz8yaiQ

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.