Webrazzi E-Ticaret 2017 konferansımız için ilk tur konuşmacıları belli oldu

Türkiye'de e-ticaret sektörünün öne çıkan oyuncularının bir araya geleceği 15 Şubat Çarşamba günkü konferansımızda tedarik süreçleri, dikey ve mobil e-ticaret, e-ticaret yatırımları ve optimizasyon gibi çok sayıda konuyu ele alacağız.
Webrazzi E-Ticaret 2017 konferansımız için ilk tur konuşmacıları belli oldu

2017'nin ilk Webrazzi konferansı için geri sayım tüm hızıyla sürüyor: Webrazzi E-Ticaret 2017.

Türkiye'de e-ticaret sektörünün öne çıkan oyuncularının bir araya geleceği 15 Şubat Çarşamba günkü konferansımızda tedarik süreçleri, dikey ve mobil e-ticaret, e-ticaret yatırımları ve optimizasyon gibi çok sayıda konuyu ele alacağız. Henüz konferans programımız hazırlık aşamasında ancak hemen aşağıda konferansımızın ilk tur konuşmacılarını sizlerle paylaşıyoruz. Kısa bir süre içince Webrazzi E-Ticaret 2017'in tüm konuşmacıları ve programı da belli olacak.

Gün boyu sürecek olan Webrazzi E-Ticaret 2017'ye e-ticaret sektöründe yer alan ya da almak isteyen tüm okuyucularımızı bekliyoruz. Konferansımıza gelip sahnede bilgi verici sunumları izleyebilir, yoğun bir şekilde networking yapabilir ve kahve molalarında stand alanını gezebilirsiniz.

Geçen seneki E-Ticaret konferansımızdan bir kare İlgi çekici konuları, değerli konuklarıyla ele alacak olan Webrazzi E-Ticaret 2017'de Asseco SEE Teknoloji'den Bölge Satış Yöneticisi Borga Akvardar ve Grup Yöneticisi Burak Kutlu hem e-ticaret hakkında ilgi çekici bilgiler verip hem de bir lansman gerçekleştirecek. n11.com'da Strateji ve Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Yushik Kim ise Türkiye e-ticaret pazarı hakkında önemli notlar paylaşıp n11.com'un son dönemde dikkatleri üzerine çeken kampanyalarından söz edecek. Turkcell'in e-ticaret ile ilgili çalışmalarına yön veren Bireysel Satış Direktörü Kadri Özdal'la da sizler için bir söyleşi gerçekleştireceğiz.

Bu isimler haricinde yurtdışından gelecek bir diğer konuğumuz olan Productsup'un Chief Revenue Officer'ı Volker Schmidt ise e-ticaret oyuncuları için önemli optimizasyon tüyoları verecek. Ayrıca tüm e-ticaret siteleri için olmazsa olmaz olan ödeme sistemleri alanının ülkemizdeki en önemli oyuncularından olan PayU Türkiye'nin CEO'su Y. Emre Güzer de bizlerle olacak.

Bu isimler haricinde Bavul.com/Paravion'da Ülke Yöneticisi olan Arda İpekçi, Enuygun.com Kurucu ve CEO'su Çağlar Erol, Insider kurucu ortaklarından Muharrem Derinkök de Webrazzi E-Ticaret 2017'de konuşacak.

Ayrıca e-ticaret alanındaki 4 girişimi de sahnede ağırlayacağız. Bunlar Prisync, Startsub.com, Paket Taxi ve oBilet.com olacak. Hemen aşağıda girişim sunumlarını hangi kurucu ortakların yapacağını bulabilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret 2017 - Kesinleşen Konuşmacılar (konuşmacı listemizin tamamını kısa bir süre içinde açıklayacağız)

Arda İpekçi - bavul.com/Paravion (Ülke Yöneticisi)

Borga Akvardar - Paratika - Asseco SEE (Bölge Satış Yöneticisi)

Burak Kutlu - Paratika - Asseco SEE (Grup Yöneticisi)

Burç Tanır - Prisync (Kurucu Ortak)

 

Çağlar Erol - Enuygun.com (Kurucu ve CEO)

Kadri Özdal - Turkcell (Bireysel Satış Direktörü)

Muharrem Derinkök - Insider (Kurucu Ortak)

Serkan Kocaman - Startsub.com (Kurucu Ortak)

 

Volker Schmidt - Productsup (Chief Revenue Officer)

Y. Emre Güzer - PayU Türkiye (CEO)

Yiğit Gürocak - oBilet.com (Kurucu Ortak)

Yushik Kim - n11.com (Strateji ve Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı)

 

Webrazzi E-Ticaret 2017 - Sponsorlar

Elmas Sponsorlar

   

Platin Sponsorlar

   

Altın Sponsorlar

   

Medya Sponsorları

   

Diğer yandan hemen aşağıda 'Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu' olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi VIP Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2017 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2017 Konferansları;

Webrazzi VIP Pass, Webrazzi’nin 2017deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi VIP Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi VIP Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.150 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.000 TL’den sahip olabilirsiniz.

Neden Webrazzi VIP Pass” adını verdiğimiz sayfada da yer alan tabloya bakacak olursak; erkan kayıt indirimleriyle tüm bu 7 konferansımıza katılım 4 bin 200 TL civarında tutarken, bir kişilik Webrazzi VIP Pass’e 2 bin 150 TL’ye sahip olabilirsiniz. Webrazzi VIP Pass’te her bir konferans için başka bir kişi adına kayıt yapabileceğinizi de ekleyelim.

15 Şubat Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.