Akıllı ses kaydedici Senstone, Kickstarter'da destek bekliyor

Akıllı ses kaydedici Senstone, Kickstarter'da destek bekliyor

Dünyanın en küçük giyilebilir cihazlarından olan Senstone, akıllı ses kaydetme özelliği sayesinde aklınıza gelen önemli fikirleri not almanıza olanak sağlıyor. Kolye/bileklik şeklinde veya sadece yakanıza takarak kullanabileceğiniz Senstone, kaydettiği sesli notları mobil uygulamasına aktarıyor.

Sesli notlar ve listeler oluşturmanıza olanak sağlayan Senstone, şık ve küçük boyutlardaki tasarımıyla dikkatleri çekiyor. Tap mantığıyla çalışan Senstone üstüne basıldığında aktif hale gelerek ses kaydetmeye başlıyor. Bluetooth bağlantısı sayesinde akıllı telefonlara bağlanabilen cihaz, hem Android hem de iOS'le çalışabiliyor.

Üst kısmında bulunan LED'ler sayesinde kullanıcısıyla iletişim kuran Senstone, 4 farklı renk seçeneğine de sahip. Uygulama içerisine kaydedilen notları hashtagler yardımıyla düzenlemenize de imkan tanıyan Senstone, diğer önemli not uygulamalarıyla da senkronize bir şekilde çalışabiliyor.

Senstone'nun akıllı olmasını sağlayan en önemli özelliği ise kaydettiği ses kayıtlarını deşifre edip yazıya dökebilmesi. Şimdilik bu özelliği İngilizce ve İspanyolca başta olmak üzere 11 dil için sunan Senstone, Türkçe dil desteğine henüz sahip değil. Salı günü itibariyle 50 bin dolarlık hedefle Kickstarter'da yola çıkan Senstone, bir gün içerisinde yaklaşık 32 bin dolar toplamayı başardı.

Kablosuz şarj özelliği de sunan Senstone, yaklaşık 30 dakika da tam şarj olabiliyor. Son olarak 100 dolar karşılığında sahip olabileceğiniz Senstone'un ilk gönderimlerine Temmuz 2017 itibariyle başlanacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.