Tasit.com Facebook Messenger botu, PayU Türkiye iş birliğiyle 3 dakikada araç kiralatıyor

Tasit.com Facebook Messenger botu, PayU Türkiye iş birliğiyle 3 dakikada araç kiralatıyor

Tasit.com, Facebook Messenger botuyla araç kiralamayı sağlayan Facebook Messenger botunu devreye aldı. PayU Türkiye ve chatbot'lar için pazar yeri Botudio ve iş birliğiyle geliştirilen chatbot, türünün erken örneklerinden biri.

Tasit.com Asistanı olarak adlandırılan chatbot'a Tasit.com Facebook Sayfası'na mesaj atarak ya da Facebook Messenger arama bölümünde Tasit.com yazarak erişiyorsunuz. Size araç kiralama ve müşteri hizmetleri konularından yardımcı olan chatbot ile birkaç adımda araç kiralamanız mümkün. Bunun için öncelikle bölge ve tarih/saat aralıkları kritlerlerini girmenizi isteyen Tasit.com Asistanı, size uygun sonuçları hızlı bir şekilde getiriyor. Verilenler arasında bir seçim yaparak ya da daha fazla seçenek görerek kiralamak istediğiniz araca karar veriyorsunuz. Ardından kiralama prosedürünü iletişim bilgilerinizi alarak başlatan asistan, kullanıcıları ödeme aşamasında PayU güvenli ödeme sayfasına yönlendiriyor. Prosedürü bu şekilde birkaç dakikada tamamlamanıza izin veren iş birliği, araç kiralamak için fazla vakit kaybetmek istemeyenlere oldukça kullanışlı bir alternatif sunuyor.

Facebook Messenger chatbot'u Tasit.com araç kiralama servisini müşteriler için daha erişilebilir hale getiriyor. Tasit.com CEO'su Birol Kabalıoğlu, Türkiye’de 311 lokasyonda bin 15 ofis ve dünya genelinde 5 bin 850 lokasyonda 9 bin 404 ofis, 103 farklı tedarikçi ile hizmet sunduklarını söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.