BultenGonder.in: Girişimlere ve KOBİ'lere öncelik veren şeffaf basın bülteni servisi

BultenGonder.in: Girişimlere ve KOBİ'lere öncelik veren şeffaf basın bülteni servisi

İşlerimiz teknoloji sayesinde kolaylaşırken ihtiyaçlarımız da çeşitlenmeye başladı. Bu değişim 'kullandığın kadar öde' mantığının giderek yaygınlaşmasını sağladı ve BultenGonder.in bu modeli basın bülteni dikeyinde uyguluyor.

Test sürecinden geçtiğimiz hafta çıkan Bülten Gönderin, tamamen basın bülteni hazırlama ve dağıtımına odaklanan bir girişim. "Basında haber olmak için büyük bütçelere ihtiyacınız yok" sloganını kullanıyor ve tek seferlik de olsa basın bülteni hizmeti almanızı sağlıyor. Temel pakette basın bülteninizi hazırlayıp 81 ildeki 33.000’in üzerinde gazeteciye gönderen girişim, dilerseniz yansıma garantisi, raporlama ve özel haber seçenekleriyle daha dolgun paketler sunuyor.

Olmadık Projeler'in bir girişimi

Bülten Gönderin, daha önce herkese açık ofis konsepti Tablet & Coffee'yi gerçekleştiren Olmadık Projeler çatısı altında geliştirilen bir girişim. Dolayısıyla küçük girişimlerin, KOBİ'lerin ihtiyaçlarını yakından biliyor ve bu kategorideki şirketlerin sıkça başvurduğu bir adres olmak istiyor.

Olmadık Projeler'in kurucu ortaklarından Seçkin Canan, hedeflerinin küçük şirketlerle sınırlı olmadığının da altını çiziyor;  "Yerli ve yabancı tüm şirketlerin Türkiye pazarına seslerini duyurabilecekleri en güçlü servis olmak vizyonuyla Türkçe ve İngilizce hizmet sunuyoruz." diyen Canan, uzun vadede hedeflerinin (hayallerinin) dünyanın dört bir tarafındaki basın kuruluşlarına her dilde erişebilen bir servise dönüşmek olduğunu ekliyor.

Şahsen yeni girişimlerin halka ilişkiler ajanslarıyla çalışmalarını tavsiye eden biri değilim. Ancak 'kullandığın kadar öde' modelinin girişimler adına bir fırsat olabileceğini düşünüyorum. Eğer siz de bu alanda hizmet alıyor veya almak istiyorsanız BültenGönder.in'in şeffaf hizmeti sizin için bir referans noktası olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.