Dernek ve vakıfların FonZip üzerinden geçen işlem miktarı 9 milyon TL'yi aştı

Dernek ve vakıfların FonZip üzerinden geçen işlem miktarı 9 milyon TL'yi aştı

Dernek, vakıf ve STK'lar için üye, aidat ve bağış yönetimi platformu FonZip birinci yılını geride bıraktı. Bundan yaklaşık 1 yıl önce sizlere tanıttığımız FonZip adlı SaaS çözümü, bugüne dek yüzlerce vakıf ve dernek müşterisi elde etmeyi başarmış durumda.

Aynı zamanda Yuvarla girişiminin de kurucuları tarafından, Yuvarla'yı finanse etmek için kurulan FonZip, bugüne kadar neredeyse hiç reklam ve tanıtım bütçesi olmadan kendi imkanlarıyla STK'lar arasında yayılmayı başarmış. Elbette bu konuda kurucu ortaklardan Emre Danacı ve Erdi Yerebasmaz'ın Yuvarla sayesinde pek çok dernek, vakıf ve STK çevrelerinde tanınıyor olmalarının büyük rolü olduğunu düşünüyoruz.

FonZip'in ilk yılından rakamlar

FonZip kurucu ortaklarından Emre Danacı'nın paylaştığı verilere göre şu anda FonZip'te yönetilen kayıtlı kişi sayısı 530 bin kişi civarında. Dernek ve vakıflar için platform üzerinden toplanan aidat, bağış ve etkinlik biletleri geliri toplamı ise tam 9 milyon TL'yi geçmiş. Yani FonZip çok kısa sürede dernek ve vakıfların adapte olduğu bir platform olmuş. Bu dernek ve vakıflar, FonZip altyapısını kullanarak hem üyelerinden aidat topluyor, hem bağış seçeneği sunuyor hem de çeşitli etkinliklerinin biletlerini satışa sunma imkanı buluyor. FonZip kullanan kurumlar arasında Tohum Otizm Vakfı, Girişimcilik Vakfı, AKUT gibi bildiğimiz dernek ve vakıfların yanında, Robert Koleji ve ODTÜ gibi okulların mezunlar dernekleri, spor kulüpleri ve siyasi partiler bile bulunuyor.

FonZip'i kullanmanın dernek ve vakıflara aylık maliyeti 30 TL olarak belirlenmiş. Yıllık ödeme yapılırsa müşteriler FonZip'i 330 TL'ye kullanabiliyor. Bunun yanında sunduğu ek paket eklentilerini de FonZip dernek ve vakıflara ihtiyaç duymaları halinde ek bedellerle sağlıyor. FonZip, dernek ve vakıflara kolay bir CRM sistemi sunuyor, böylece dernek ve vakıflar aidat ve bağışları sistem üzerinden toparlayabildikleri gibi, toplu e-posta ve SMS gönderimlerini de sistem üzerinden yapabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.