Sonra Ne Oldu? Milliyet'ten Türkçe basını derleyen mobil haber okuma uygulaması

Sonra Ne Oldu? Milliyet'ten Türkçe basını derleyen mobil haber okuma uygulaması

Okurların mobil öncelikli hale gelmesiyle birlikte, Türkçe haber okuma uygulamalarının da popülerliği son dönemde artıyor. Bağımsız uygulamaların yanına bu kez köklü bir yayın tarafından eklenen yeni bir uygulama: Sonra Ne Oldu? Milliyet gazetecilik imzalı mobil uygulama, Türkçe yayınlardan derlediği haberleri kullanıcı dostu bir arayüzde sunuyor.

Günümüzün haber okuma uygulamaları (Flipboard, SmartNews) standartlarına uygun bir şekilde hazırlanan Sonra Ne Oldu? takip etmek istediğiniz yayınların uygulamalarını ayrı ayrı indirmek yerine tek elden bunlara ulaşmanızı sağlarken, içerikleri de olabildiğince kişiselleştirmenize yardımcı oluyor. Bu sayede yeni haber içeriklerini de keşfetmeniz mümkün hale geliyor.

Facebook ile giriş yapabildiğiniz mobil haber okuma uygulamasında her bir haber konusuna göre etiketlenmiş durumda. Teknoloji, ekonomi, Euroleague, Referandum, NBA ya da sosyal medya gibi spesifik konularla ilgiliyseniz, uygulama içinde tek dokunuşla bu konuları takip etmeniz mümkün. Uygulama içinde belirli bir haberi açtığınızda ya da Konular sekmesine gittiğinizde ilgi alanlarınıza göre işaretleme yapabiliyorsunuz. Uygulama içindeki tüm haberler kaynağıyla birlikte veriliyor.

Sonra Ne Oldu? yeni başlayanlar için gündemin önemli konularını Öne Çıkanlar, üçüncü sayfaya yakınsayan haberleri ise Gündem Arkası bölümünde derliyor. Bu derlemenin zaman içinde iyileşmesi ve daha fazla detayı içermesi mümkün olabilir.

Sonra Ne Oldu? Milliyet'in erişim gücünü kullanarak, Türkiye'de popüler bir haber okuma uygulaması haline gelebilir. Bu alanda Türkiye'de hala ciddi bir boşluk olduğu ortada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.