Webrazzi Online Demo Day serimiz bu hafta başlıyor!

Webrazzi Online Demo Day serimiz bu hafta başlıyor!

Webrazzi Online adını verdiğimiz konferans serimiz sonrasında Webrazzi ofisinden gerçekleştirdiğimiz canlı yayınlar tüm hızıyla sürüyor, bu sefer yeni bir formatla karşınızdayız: Webrazzi Online Demo Day.

Microsoft BizSpark'ın katkılarıyla ilk 4 bölümünü yayınlayacağımız Webrazzi Online Demo Day'de her bir bölüm alışık olduğunuz gibi sabah saat 10:00'da başlıyor Webrazzi Online Demo Day'ler, açılışta girişimciler için bilgi verici 20 dakikalık bir sunum, sonrasındaysa 4 adet girişimin 10'ar dakikalı demosundan (sunumundan) oluşuyor.

İlk bölümünün bu hafta Perşembe günü (26 Ocak) yayınlanacak olan Webrazzi Online Demo Day'in takvimine ve ilk bölüm konuklarına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada önümüzdeki haftalarda yayınlanacak olan Webrazzi Online Demo Day'lerde yer almak isteyen girişimler de yazının sonunda yer alan başvuru formunu doldurabilir. Ek olarak ofisimizden yaptığımız canlı yayınlarda izleyici kabul edemediğimizi de belirtelim. :)

Webrazzi Online Demo Day'in ilk bölümünde son zamanlardaki dikkat çeken girişimlerin bir bölümünde mentör ve/veya melek yatırımcı olarak yer alan Ömer Erkmen, 'Girişimciler için MVP oluşturmanın püf noktaları' başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. Erkmen, girişimciler için MVP (Minimum Viable Product) yani 'işe yarar en küçük ürün' geliştirmenin püf noktalarını anlatacak. Erkmen'in sunumunda bunun dışında ekip kurma ve yatırımcılarla iletişim gibi konularda bilgiler de bulabilirsiniz.

Ömer Erkmen'in sunumundan sonra ise 4 girişimin kurucusu demolarını yaparak girişimlerini sizlere tanıtacak ve sahnede sizlerden gelen soruları yanıtlayacaklar. İlk bölümün girişimleri kesinleşmiş durumda ancak sonraki bölümler için yazının sonundaki form ile siz de girişiminizi bize ulaştırabilirsiniz.

Webrazzi Online: Demo Day takvimi

İlki 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek olan Webrazzi Online Demo Day, sonrasında 2 Şubat Perşembe, 9 Şubat Perşembe ve 23 Şubat Perşembe günü sizlerle buluşacak. Daha önce yaptığımız online yayınlarda olduğu gibi tüm bölümler saat 10:00'da başlayacak ve canlı yayını kaçırmanız halinde daha sonra YouTube kanalımız üzerinde Webrazzi Online Demo Day'leri izleyebiliceksiniz.

  • Webrazzi Online Demo Day #1: 26 Ocak Perşembe
  • Webrazzi Online Demo Day #2: 2 Şubat Perşembe
  • Webrazzi Online Demo Day #3: 9 Şubat Perşembe
  • Webrazzi Online Demo Day #4: 23 Şubat Perşembe

Webrazzi Online Demo Day - Girişim Başvuru Formu

Microsoft BizSpark'a Webrazzi Online Demo Day için katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.