Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından Karşıyaka da eSpor şubesini açtı

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından Karşıyaka da eSpor şubesini açtı

Ülkemizde eSpor konusuna olan ilgi tüm dünyada olduğu gibi hızla büyümeye devam ediyor. Gençlerin artan ilgisi, oyunların artık ciddi bir spor dalı olarak kabul görmesi ve eSpor alanındaki bu gelişmeler  hem oyuncuların, hem izleyenlerin hem de takımların sayısında ciddi artışa sebep oluyor. Duruma spor kulüpleri de tabi ki seyirci kalmıyor.

Hatırlayacağınız üzere ülkemizde ilk olarak Beşiktaş, geçtiğimiz 2016 yılının sonunda ise Fenerbahçe (1907 Fenerbahçe) ve Galatasaray ardı ardına eSpor şubelerini açtıklarını duyurdu. Bu yıl kuruluş haberini aldığımız ilk eSpor şubesi haberi ise İzmir'den geldi ve Karşıyaka Spor Kulübü, eSpor şubesini açtığını açıkladı.

Bir süredir ön çalışmalarını zaten devam ettirdiğini açıklayan Karşıyaka Spor Kulübü yetkilileri, takımlarının ilk etapta CS: GO ve League of Legends oyunlarında mücadele edeceklerini aktardı. Şu anda sponsorluk görüşmelerini de sürdürdüklerini açıklayan Karşıyaka Spor Kulübü yetkilileri, İstanbul kulüpleri ve İstanbul'un dışında olmalarıyla da bir ilk olduklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.