2017 konferanslarımızın tarihleri belli oldu, Webrazzi VIP Pass satışı da sürüyor!

Düzenlediği konferanslarla Türkiye internet-teknoloji dünyasına yön veren Webrazzi’nin 2017 yılındaki konferans takvimi tamamen netleşti.
2017 konferanslarımızın tarihleri belli oldu, Webrazzi VIP Pass satışı da sürüyor!

Düzenlediği konferanslarla Türkiye internet-teknoloji dünyasına yön veren Webrazzi’nin 2017 yılındaki konferans takvimi tamamen netleşti.

Sizinle 2017 yılı içinde düzenleyeceğimiz yedi konferansımızın hangi aylarda yapılacağını paylaşmıştık. Bugün ise Ekim ayında olacak olan Webrazzi Summit 2017 de dahil olmak üzere tüm konferanslarımızın tarih ve lokasyonu belli oldu. Detayları hemen aşağıda bulabilirsiniz.

İlk olarak 15 Şubat Çarşamba günü Webrazzi E-Ticaret, ardından 8 Mart Çarşamba Webrazzi Dijital, 12 Nisan Çarşamba günüyse Webrazzi Mobil ile karşınızda olacağız. Bu sene ilk kez düzenleyeceğimiz Webrazzi İnovasyon 10 Mayıs Çarşamba, Türkiye ile yakın coğrafyanın en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit ise 18 Ekim’de düzenlenecek.

Steve Jobs'un balmumu heykeli, Türkiye'de ilk kez Webrazzi Summit 2016'da görücüye çıkmıştı

Webrazzi Summit'in ardından yine ilk kez bu sene düzenleyeceğimiz Webrazzi Developer 15 Kasım, Webrazzi Fintech ise 6 Aralık’ta. Şimdiden takviminizde Webrazzi ve konferanslarına yer açmanıza tavsiye ediyoruz!

Webrazzi VIP Pass, Webrazzi’nin 2017deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Webrazzi VIP Pass'in sağlayacağı fiyat avantajını anlatan bu tabloda konferanslarımızın ayrı ayrı bilet fiyatlarını bulabilirsiniz

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi VIP Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi VIP Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.150 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.000 TL’den sahip olabilirsiniz.

"Neden Webrazzi VIP Pass" adını verdiğimiz sayfada da yer alan tabloya bakacak olursak; erkan kayıt indirimleriyle tüm bu 7 konferansımıza katılım 4 bin 200 TL civarında tutarken, bir kişilik Webrazzi VIP Pass'e 2 bin 150 TL'ye sahip olabilirsiniz. Webrazzi VIP Pass'te her bir konferans için başka bir kişi adına kayıt yapabileceğinizi de ekleyelim.

Webrazzi 2017 Konferansları;

Webrazzi VIP Pass ile ilgili herhangi bir konuda bize ulaşmak için [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Ayrıca konferanslarımıza sponsor olmak istiyorsanız da konuyla ilgili özel olarak hazırladığımız iletişim formumuzu doldurabilir, ya da dilerseniz [email protected] adresinden de direkt olarak bize ulaşabilirsiniz. Webrazzi konferansları hakkındaki duyurulardan haberdar olmak isteyen okuyucularımızı da hemen aşağıdaki kısa formu doldurmaya davet ediyoruz.

15 Şubat Çarşamba günü, Webrazzi E-Ticaret 2017 konferansımızda görüşmek üzere! ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.