SOR'UN şirketlerle mesajlaşmanızı sağlayan servisini Turkcell BIP uygulamasına getirdi

Mobil müşteri ilişkileri platformu SOR'UN, müşterilerle markaların iletişimini sağlayan servisini Turkcell'in popüler mesajlaşma uygulaması BİP üzerinden sunmaya başladı.
SOR'UN şirketlerle mesajlaşmanızı sağlayan servisini Turkcell BIP uygulamasına getirdi

Mobil müşteri ilişkileri platformu SOR'UN, müşterilerle markaların iletişimini sağlayan servisini Turkcell'in popüler mesajlaşma uygulaması BİP üzerinden sunmaya başladı. Turkcell ile anlaşan SOR'UN, markaları bu kez erişimi çok daha büyük bir kanal üzerinden müşterilerle buluşturacak.

Anlaşmayla birlikte bu yıldan itibaren, SOR’UN ile çalışan kurumsal markalar BiP uygulaması üzerinden de müşterilerine hizmet verebiliyor. İşbirliği Turkcell'in mesajlaşma uygulamasını, SOR'UN aracılığıyla yeni markalara açması açısından önemli. Anlaşmayla Turkcell BiP uygulamasına kurumsal bir servis katmanı eklenirken, SOR’UN platformuna yeni ve oldukça popüler bir kanal eklenmiş oluyor. Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu geçtiğimiz yıl katıldığı Webrazzi Summit 2016'da BİP'in 11 milyon indirilme sayısını geçtiğini açıklamıştı.

Önemli güncellemeyle birlikte 2016 yılı performansına dair rakamlar paylaşan SOR’UN, Türkiye ve Kıbrıs’ta yer alan  30’a yakın marka ve 3 ayrı bot bazlı servisle 250 bine yakın konuşmayı platformundan geçirdiğini aktarıyor. SOR'UN, 2017’nin ilk çeyreğinde yayına almak için halen görüşmeleri sürdürdüğü ve platformuna katılması netleşmiş toplam 10 yeni markası daha olduğunu belirtiyor.

Sorun Webrazzi, Summit 2015'te Webrazzi Arena girişimlerinden biri olarak sahne almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.