HotelRunner, UnionPay ve İş Bankası iş birliğiyle Çin'e uzanıyor

HotelRunner, UnionPay ve İş Bankası iş birliğiyle Çin'e uzanıyor

HotelRunner, bugün yaptığı bir bildirimle UnionPay ve Türkiye İş Bankası ile bir işbirliği yaptığını açıkladı. Bu iş birliğiyle birlikte UnionPay kullanıcıları dünyanın her yerinden HotelRunner altyapısına sahip otellerde online rezervasyon yapabilecekler.

Ödeme anlamında HotelRunner'a büyük güç katacak olan iş birliğiyle Çinli turistlerin Türkiye'ye seyahatlari artacak mı önümüzdeki yıl görebileceğiz. Ancak her yıl 120 milyon Çinli turistin yurtdışına seyahat ettiğini ve Türkiye'ye ise sadece 200 bininin geldiğini göz önünde bulundurduğumuzda önümüzde gidecek uzun bir yol olduğunu söyleyebiliriz.

chinese-tourist-istanbul-depositphotos

Çin merkezli bir ödeme sistemleri ağı olan UnionPay International, her ne kadar Çin merkezli olsa da bugün gelinen noktada dünyanın en büyük kart kuruluşu olarak öne çıkıyor. Dünyada binin üzerinden banka ve finans kuruluşuyla çalışan UnionPay, 36 milyon işyeri ve 2 milyonun üzerinde ATM'de geçerli.

HotelRunner Kurucu Ortağı ve CEO’su Arden Agopyan ise, “Sektöre daima yenilikçi çözümler sunan ve otellerin online direkt rezervasyon oranlarını artırmalarına destek olan bir platform olarak, konaklama tesislerinin web siteleri ve rezervasyon modüllerinden online ödeme kabul edebilecekleri yöntemler arasına UnionPay’i de eklemiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diyor.

HotelRunner üzerinden UnionPay hesabı açan ilk 50 otel, 127 ülkede 719 şehirde kullanılan HotelRunner’ın rezervasyon modülü, mobil uyumlu web sitesi, kampanya ve promosyon modülü ile daha birçok hizmetini kapsayan özel paketinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Görsel Kaynak: Depositphotos

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.