Pokemon Go'nun Apple Watch uygulaması yakında geliyor

Pokemon Go'nun Apple Watch uygulaması yakında geliyor

Bu yıla damga vuran oyunlardan birisi hiç şüphesiz Pokemon Go oldu. Temmuz ayında piyasaya çıkan mobil oyun, sadece 60 günde yarım milyon indirme rakamına ulaşarak çok ciddi gelirler elde etmeye başlamıştı. Eylül ayında Apple Watch lansmanında ise Pokemon Go'nun Apple Watch uygulamasının 2016 yılının sonunda geleceği duyurulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde bir kullanıcı, Pokemon Go'nun yapımcısı Niantic'de çalışan bir müşteri hizmetleri yetkilisi ile yazışmasının ekran görüntüsünü alarak, Niantic'in Pokemon Go Apple Watch uygulamasını iptal ettiğine dair bir mesaj paylaştı. Apple hızlı bir şekilde bu iddiaları yalanlarken, attığı tweet ile Pokemon Go'nun Apple Watch uygulamasının çok yakında çıkacağını hatırlattı.

Henüz her ülkenin AppStore ve Google Play uygulama mağazalarında yer almayan Pokemon Go, benzer şekilde Türkiye pazarı için de henüz açılmış durumda değil. Son dönemde de aleyhine pek çok haber yazılıp çizilen Pokemon Go'nun popülerliğini yitirdiği ve bir balon olduğu konuşuluyordu. Bir diğer yandan ise rakamlar, Pokemon Go'nun daha henüz pek çok pazara açılmamış olması ve oyunu her geçen gün yeniliyor olması, oyuna yeni Pokemon'ların eklenmesi pek çok oyuncuyu oyunda tutmaya da devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.