Webrazzi'nin 2017'deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlayan VIP Pass satışta!

Webrazzi'nin 2017'deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlayan VIP Pass satışta!

Webrazzi'nin 2017 yılı konferans takvimi büyük ölçüde belli oldu! Ayrıca 2017'deki tüm konferanslarımıza katılma hakkı sağlayan Webrazzi VIP Pass de satışa çıktı.

Bu yıl 8'inci kez düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2017, yine Ekim ayı içinde sizlerle olacak. Bu sene ilk kez düzenleyeceğimiz Webrazzi İnovasyon 2017 ise Mayıs ayında yapılacak. Yine Webrazzi olarak ilk kez yazılım konusunda büyük çaplı bir etkinliğe imza atarak Webrazzi Developer 2017'yi Kasım'da gerçekleştireceğiz.

Alışık olduğunuz diğer 'tematik' konferanslarımızdan Webrazzi E-Ticaret 2017 Şubat'ta, Webrazzi Dijital 2017 Mart'ta, Webrazzi Mobil 2017 Nisan'da ve Webrazzi Fintech 2017 ise Aralık'ta sizlerle olacak.

Aşağıda detaylarını bulabileceğiniz yedi konferansımıza katılım için Webrazzi VIP Pass satın alabilir, hem büyük bir fiyat avantajı elde edip hem de planlamanızı sene başında yapabilirsiniz. dört ve üzeri satın almalar için geçerli olan farklı fiyatlandırmanın yanı sıra Webrazzi VIP Pass sahibi olduğunuzda, konferanslara katılım hakkınızı aynı şirket içinde bir başkasına devredebilmeniz de mümkün oluyor.

Webrazzi Summit 2016'nın konuşmacılarından biri de Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu olmuştu
Webrazzi Summit 2016'nın konuşmacılarından biri de Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu olmuştu

Webrazzi 2017 Konferansları;

  • Şubat: Webrazzi E-Ticaret 2017
  • Mart: Webrazzi Dijital 2017
  • Nisan: Webrazzi Mobil 2017
  • Mayıs: Webrazzi İnovasyon 2017
  • Ekim: Webrazzi Summit 2017
  • Kasım: Webrazzi Developer 2017
  • Aralık: Webrazzi Fintech 2017

(Konferansların her biri için kesin tarih kısa bir süre içinde açıklanacaktır.)

'Türkiye'nin en etkili internet konferansı' olarak lanse ettiğimiz Webrazzi Summit, bu sene de Webrazzi Arena ve Startup Lounge gibi ilgi çekici bölümlere ve birbirinden değerli konuşmacılara sahip olacak. Ayrıca her geçen yıl daha da ilgi dikkat çekici hale gelen fuaye alanımızda, bu sene yine bazı sürprizlerimiz olacak.

Steve Jobs'un balmumu heykeli, Türkiye'de ilk kez Webrazzi Summit 2016'da görücüye çıkmıştı
Steve Jobs'un balmumu heykeli, Türkiye'de ilk kez Webrazzi Summit 2016'da görücüye çıkmıştı

Bu sene ilk kez düzenleyeceğimiz Webrazzi İnovasyon 2017 ise adeta geleceğin teknolojilerine ev sahipliği yapacak. AI, VR, IoT, akıllı (yoksa 'sürücüsüz' mü demeliydik) otomobiller ve yapay zeka gibi çok sayıda konu başlığını ele alacağımız konferansımızın gerçek anlamda vizyonunuzu genişleteceğine inanıyoruz.

Webrazzi İnovasyon 2017 gibi yine ilk kez düzenleyeceğimiz Webrazzi Developer 2017'de ise tüm yazılım sektörünü bir araya getireceğiz. Web ve mobil platformlarda yazılım, yazılım metodolojileri, kurumsal yazılımlar, bulut servisleri ve yazılım testi gibi konuları, Türkiye ve yakın coğrafyanın söz sahibi isimleriyle birlikte konuşacağız. Türkiye yazılım dünyasının bir araya geleceği bu konferansımızı tüm yazılım geliştiriciler, CTO'lar, teknik kurucu ortaklar ve alakalı bölümlerde çalışan yöneticiler şimdiden takvimlerine kaydedebilirler.

Diğer yandan Webrazzi E-Ticaret 2017, Webrazzi Dijital 2017, Webrazzi Mobil 2017 ve Webrazzi Fintech 2017 de (eski adıyla Finansal Servisler) yine tüm ekosistemi bir araya getirecek.

Webrazzi konferanslarına katılmanın en 'uygun' yolu: Webrazzi VIP Pass

vip_logoİki senedir hayata geçen ve sizlerden yoğun ilgi gören Webrazzi VIP Pass'i 2017 yılı için de devreye aldık. 2017'de düzenleyeceğimiz tüm bu konferanslara katılma hakkı elde etmek için hemen şimdi pass.webrazzi.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi VIP Pass'e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 1.650 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 1.500 TL'den sahip olabilirsiniz.

Unutmadan söyleyelim, bu fiyatlar 31 Aralık 2016'ya kadar geçerli. 2017 yılı başıyla birlikte geçerli olacak olan tarifeyi yine pass.webrazzi.com'da görebilirsiniz. Webrazzi VIP Pass ve konferanslarımızla ilgili herhangi bir konuda bize ulaşmak için [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Ayrıca konferanslarımıza sponsor olmak istiyorsanız da konuyla ilgili özel olarak hazırladığımız iletişim formumuzu doldurabilir, ya da dilerseniz [email protected] adresinden de direkt olarak bize ulaşabilirsiniz. Webrazzi konferansları hakkındaki duyurulardan haberdar olmak isteyen okuyucularımızı da hemen aşağıdaki kısa formu doldurmaya davet ediyoruz.

Şubat ayında, Webrazzi E-Ticaret 2017 konferansımızda görüşmek üzere! ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.