Evidea, ilk fiziksel mağazasını açıyor

Ev dekorasyonu ve mobilya alanlarında Türkiye'nin önde gelen e-ticaret sitelerinden biri olan Evidea.com, 2 milyon TL'lik yatırımla ilk fiziksel mağazasını açıyor.

2017'de yılında mağaza sayısını arttırmak isteyen Evidea, ilk mağazasını 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'te Maltepe'de açacak.

2500 metrekarelik büyük bir alanda açılacak olan mağaza, binlerce ürün barındıracak. Perakende sektörünü teknolojiyle buluşturmayı hedefleyen Evidea, mağazasına sığdıramadığı ürünleri ürünmatikler aracılığıyla sipariş alıp müşterilerinin evlerine teslim edecek.

2016 yılı itibari ile hedefledikleri büyüme oranını gerçekleştirdiklerini belirten Evidea.com Kurucu Ortağı Tuğberk Keselioğlu, 2017'ye güçlü bir giriş yapacaklarını belirtiyor. Açılışa özel indirimler de sunacak olan Evidea, e-ticaret sektöründeki başarısını perakende sektörüne taşımayı hedefliyor.

2015'te 50 milyon dolar değerlemeyle Tiger Global'den 3 milyon dolar yatırım alan Evidea, daha önce yine Tiger'dan 2 milyon dolar yatırım almıştı. Yıllar geçtikçe kendini ispat eden şirketin melek yatırımcısının Mynet kurucusu ve GBA Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.