Publicfast, fenomen pazarlamasıyla markaların ve girişimlerin yolunu açıyor

Publicfast, fenomen pazarlamasıyla markaların ve girişimlerin yolunu açıyor

Girişiminiz için yeni kullanıcı bulmak artık eskisi kadar kolay değil ve artık 'growth hacking' disiplinine vakit harcamak gerekiyor. PublicFast.com da tam bu noktada devreye girerek sosyal medya 'ünlülerinden' yardım almanıza aracılık ediyor, tabii ki ücreti mukabilinde.

Fenomen pazarlamasının bir temsilcisi olan PublicFast, sosyal medyada belli bir çevreye sahip profilleri içeri alıyo ve onlara belli bir ücret karşılığında içerik paylaştırıyor. Siteye etkileşim getirecek kişi olarak kayıt olduğunuzda Facebook, Twitter, Vkontakte ve Youtube hesaplarınızı bağlamanız gerekiyor. Publicfast bu sayede profil puanınızı ve sizin içerik paylaşma ücretinizi belirliyor.

publicfast-2

Şu anda 30 binden fazla etkileyici (influencer) profile sahip olan Publicfast'in CEO'su Vitalii Malets, bu sayede 450 milyon kullanıcıya ulaşabildiklerini söylüyor. Publicfast'i kullanan marka sayısının da 200'e yükseldiğini paylaşıyor.

Yeni özellikleriyle markalara daha iyi filtreleme seçenekleri ve kampanya teklifleri sunan Publicfast, fenomenlerin bir takım soruları da yanıtlamasını bekliyor. Böylece markalarla fenomenler arasındaki uyumluluğu üst seviyede tutmayı başarıyor.

publicfast-3

Publicfast'in Türkiye'deki girişimcilerin ve markaların işine yarayıp yaramayacağından emin değilim ama her ülkeden kullanıcı almaya açık olduklarını ve aaşağıdaki bir gelir hesaplama aracı sunduklarını da eklemeliyim. Dilerseniz kişisel profilinizle veya marka olarak Publicfast.com'a üye olup gerçek durumu gözlerinizle görebilirsiniz.

publicfast-profil

Son olarak Vitalii Malets'in "Iloveproducthunt" promosyon koduyla üyelerine yüzde 50 indirim sunduğunu da paylaşmadan geçmeyeyim. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.