İlk yılında büyümesi ile dikkat çeken Unite.ad'e yeni ortaklar katıldı

İlk yılında büyümesi ile dikkat çeken Unite.ad'e yeni ortaklar katıldı

Bu yılın başında sizlerle paylaştığımız girişim Unite.ad 2016 yılına ait büyümesi ile birlikte yeni ortaklarını paylaştı.

Doğuş Yayın Grubu CEO'luğundan ayrılarak dijital dünyaya geçerek Somera'yı kuran Cem Aydın ile birlikte IAB Türkiye'nin yönetim kurulu üyesi ve Türkiye dijital sektörünün önde gelen isimlerinden Uğur Şeker, Unite.ad'in yeni ortakları olarak "Influencer Marketing" konusuna inançlarını gösterdi.

Yeni ortaklarla daha da büyümeyi hedefleyen girişimin bir yılda değişenlerine bakalım. Şubat ayında 800 fenomene sahip Unite.ad bu ay itibari ile 2000'i geçmiş, yaptıkları ünlü iş birliği ise 120'nin üzerinde.

Buradaki ünlülerden 35'inin dijitalde ayrıcalıklı haklarının tamamı ise satın alınmış. Ünlü demişken değinelim; Yekta Kopan, Can Kozanoğlu gibi iki önemli isim Unite.ad'de yaratıcı kampanyalar üretimine ve iletişim stratejilerine destek olmaya başlamış.

akademi-ofis-2

Unite.ad Akademi ile sektör profesyonelleri bir araya gelecek

Markaların sosyal medyada önemli isimler ile beraber doğal içerikler ile milyonlara ulaşmasını sağlayan Unite.ad, yeni başladığı eğitimlerle segmenti daha da bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Markalar ve ajanslarlara, influencer ve ünlü pazarlama kampanyalarının hazırlanması, planlanması, raporlanması eğitimi ve influencerlar ve ünlülere doğal içerik üretme, zamanlama, doğru ticari ilişkiler sağlanması üzerine 3 farklı alanda eğitimler vermeye başlayan girişim segmentinde üçlü sac ayağının 3'ünü de sağlamlaştırmayı planlayarak dikkat çekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.