Workif, 1-10 çalışanı bulunan KOBİ'lere iş takibi ve online tahsilat çözümleri sunuyor

Workif, 1-10 çalışanı bulunan KOBİ'lere iş takibi ve online tahsilat çözümleri sunuyor

Geçtiğimiz haftalarda Webrazzi Arena sahnesinde lansman yapan SaaS girişimi Workif, 1-10 çalışanı bulunan mikro ölçekli KOBİ'ler için iş ve müşteri takip sistemi olarak dikkat çekiyor.

Çeviri bürosundan marangoza, marangozdan tasarım ofisine kadar yüksek stok gerektirmeyen ve küçük proseslerle çalışan firmaları hedef kitlesine koyan girişim; takvim ve hatırlatmalar, iş takibi, muhasebe yönetimi ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi modüllere sahip.

Workif'in en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de kullanıcılarına online tahsilat alabilme imkanı sunması. Bu özellik sayesinde Workif kullanıcılarının tek bir link aracılığıyla müşterilerinden kolayca ödeme alabilmesi mümkün oluyor.

19 Ekim'de lansman yapan Workif, bu sürede 200'den fazla kullanıcıya ulaşmış, kullanıcıların yüzde 53'ü ise platformu aktif olarak kullanmaya devam ediyormuş. Bir ay süreyle ücretsiz olarak deneyebileceğiniz Workif'in, müşterilerinin büyük çoğunluğunu sırasıyla İstanbul, İzmir ve Ankara'dan kazandığını da belirtelim.

workif-ekran-goruntusu

"Workif ile KOBİ'leri daha profesyonel ve kurumsal bir hale getirmek istiyoruz"

İzmir merkezli girişim, 10 yılı aşkın bir dijital ajans tecrübesine sahip olan ekibiyle de dikkat çekiyor. Bugüne kadar İnce Fikirler bünyesinde de çok sayıda KOBİ ve küçük markayla çalışan ekip, adeta bizzat gördüğü ve yaşadığı bir probleme çözüm sunabilmek adına Workif'i hayata geçirmiş.

Workif'le ilgili konuştuğumuz girişimin kurucusu Mahir Palabıyık, gelecek vizyonlarıyla ilgili şunları aktardı: "Workif ile daha önce hiç girilmemiş, tabiri caizse bakir bırakılmış bir alan olan mikro ölçekli kobilere hitap ediyoruz. Workif ile onları daha profesyonel ve kurumsal bir yapıya kavuşturmayı arzuluyoruz."

Diğer yandan Workif'in 2017 yılı sonunda ulaşmayı hedeflediği aktif kullanıcı sayısıysa 1000'in üzerindeymiş. Kısa vadede mobil uygulamalarına eğilmeyi planlayan girişim, sahip olduğu network'ün de etkisiyle Türkiye pazarında adından söz ettirdikten sonra Almanya'ya açılma niyetindeymiş.

Bulut tabanlı olan ve SaaS modeliyle kullanıcılarına hizmet veren Workif hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Workif'in Webrazzi Arena'da lansman yaptığı sunumdan bir kare (Workif Kurucusu Mahir Palabıyık)
Workif'in Webrazzi Arena'da lansman yaptığı sunumdan bir kare (Workif Kurucusu Mahir Palabıyık)
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.