Webrazzi ekibine katılmak ister misiniz?

Webrazzi ekibine katılmak ister misiniz?

Webrazzi’de çalışmak üzere Kasım 2016 itibariyle aşağıdaki pozisyonlarda değerli isimleri ekibimize dahil etmek istiyoruz.

Çok özet olarak aradığımız pozisyonların detaylarını aşağıda paylaşıyorum. Başvuru için bu linki kullanabilirsiniz. Gelen başvurular arasından seçilen kişilerle ilgili ekiplerimiz ve Crenvo İK özel olarak iletişime geçecek ve sonrasında CV’ler talep edilecektir.

Pazarlama Yöneticisi Webrazzi'nin tüm pazarlama ve iletişim çalışmalarından sorumlu olacak, markamızı ve bizi çok iyi tanıyan, ihtiyaçlarımızı ve hedef kitlemizi stratejik olarak planlayabilecek doğru kişiyi arıyoruz.

Etkinlik Satış Yöneticisi Başta Webrazzi Summit olmak üzere, Webrazzi'nin gerçekleştirdiği etkinlikleri çok iyi tanıyan, ağırlıklı olarak sponsorluk satışına odaklanacak doğru kişiyi arıyoruz.

Dijital Satış Yöneticisi Webrazzi'nin dijital varlıklarının reklam ve proje satışlarından sorumlu olacak, dünyadaki medya trendlerine ve çalışmalara hakim, Webrazzi markasını çok iyi tanıyan doğru kişiyi arıyoruz.

Tam Zamanlı Yazar Webrazzi yazar kadrosuna dahil olacak, ofiste tam zamanlı olarak çalışacak, ekibin aslarından biri haline gelecek, girişim dünyasına, yatırımlara, internet ekosistemine, yeni nesil teknolojilere, dünyadaki girişim merkezlerine ve buralardaki şirketlere hakim doğru kişiyi arıyoruz.

Yarı Zamanlı Yazar Webrazzi yazar kadrosuna dahil olacak, ayda belirli yazı hedeflerini tutturabilecek, kendi belirleyeceği günlerde ofise gelebilecek (ya da hiç gelmeyecek), yarı zamanlı ya da freelancer yazarlar arıyoruz.

PHP Yazılım Geliştirici (full-stack) Üzerinde çalıştığı projenin sahibi olacak, hızlı ürün geliştirebilen, yeni nesil teknoloji ve uygulamalara hakim, tercihen Webrazzi ofisine çok yakın oturan doğru kişiyi arıyoruz.

Genel Başvuru Burada paylaşmış olduğumuz pozisyonların hiçbiri size uymuyorsa ama Webrazzi'de çalışmak istiyorum diyorsanız başvurunuzu bu kategoriden yapabilirsiniz. Belki size özel bir pozisyon açabilir ya da yakında açılabilecek henüz paylaşmadığımız pozisyonlarımız için sizi değerlendirebiliriz.

Yukarıda paylaştığım ve özet bilgilerini verdiğim pozisyonlardan birinin size uygun olduğunu düşünüyorsanız bu link üzerinden kısa formu hemen doldurabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.