Otizmli çocuklar için mobil eğitim platformu Otsimo, Arıkovanı'nda desteğinizi bekliyor

Otizmli çocuklar için mobil eğitim platformu Otsimo, Arıkovanı'nda desteğinizi bekliyor

Sizlere daha önce tanıttığımız Otsimo kısa bir süre önce Arıkovanı'nda listelenmeye başlayarak kitlesel fonlama açılımı yaptı.

Yaklaşık olarak bir sene önce yayın hayatına başlayan sosyal girişim Otsimo, beta olarak yayına girmiş ve bugüne kadar 2 bine yakın kullanıcı kazanmış. ABD'nin Berkeley Üniversitesi tarafından düzenlenen yarışmada 'dünyanın en başarılı 4. sosyal girişimi' seçilen Otsimo, bu vesileyle ABD App Store'unda da aktif olmuş ve kullanıcılarının yüzde 25'inin buradan toplamış. Otsimo'nun hala kullanıcılardan gelen geri bildirimlerle ürününü geliştirmeye devam ettiğini söyleyebiliriz.

Daha fazla eğitim materyali sunmak ve Android platformu için uygulama geliştirmek üzere destek bekleyen Otmiso, hatırlayacağınız üzere lansmanını Webrazzi Arena'da yapmıştı.

Büyüme rakamlarıyla ilgili olarak Otsimo kurucularından Zafer Elçik şunları söylüyor: "Otsimo’nun özellikle Amerika açılımından sonra haftalık yüzde 10 civarında büyüme istatistiği yakaladık ve çok olumlu geri bildirimler aldık. Bu yılın sonunda ise Almanya'da uygulamamızı aktif edeceğiz, uzun vadedeki hedefimiz ise tüm dünya çapında kullanılan bir eğitim platformu haline gelmek."

Bu arada Otmiso'ya Arıkovanı üzerinden 20 TL değerinde destek olanlar girişimin sticker'ını, 49 TL destek olanlar girişimin bileklk ve anahtarlığını ve 99 TL destek olanlar sa girişimin tişörtünü hediye olarak alabiliyor. Bunun dışında 199 TL'lik destek ile sosyal medya paylaşımı veya 500 TL destek karşılığında da girişimcilerle yemek yiyebiliyorsunuz.

Biz bu haberi hazırlarken 2 bin 500 TL civarında destek toplamayı başaran Otsimo'nun hedefi ise 100 bin TL. Son olarak Arıkovanı üzerinden girişime vereceğiniz desteğin Turkcell'in katkısıyla 2 katına çıkartılacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.