FbStart programına kabul edilen N'oluyo Messenger için chatbot'unu yayınladı

FbStart programına kabul edilen N'oluyo Messenger için chatbot'unu yayınladı

TV odaklı sosyal ağını, küresel ortaklıklarla büyüten N'oluyo geçtiğimiz ay Facebook’un umut vadeden mobil uygulamaları kabul ettiği, FbStart programına Bootstrap seviyesinde dahil oldu. Bunun üzerinden çok geçmeden Facebook Messenger chatbot'unu yayınlayan N'oluyo, kullanıcıların TV rehber servisinden hızlıca faydalanmasını sağlıyor.

noluyo

N'oluyo'nun Facebook Messenger chat bot'u, uygulama kullanıcılarının aşina olduğu Canavar maskotuyla "ete kemiğe" bürünmüş. Kullanıcıların TV programlarıyla ilgili sorularına cevap vermesi amacıyla geliştirilen Canavar'ın henüz tam olarak evcilleşmediğini söyleyen N'oluyo, chatbot'unu deneme ve kullanıldıkça iyileştirmeyi umuyor.

Canavar, ilk etapta, spesifik bir zaman ve/ya TV programının yayın vaktini ve kanalını kullanıcılara iletebiliyor. Örneğin Canavar'a “Kiralık Aşk” ya da “The Walking Dead” yazdığınızda size programın, tekrarlarıyla birlikte, yayınlandığı gün, saat ve kanalı getiriyor. Canavar, akşam, sabah ya da hafta sonu gibi spesifik bir zaman dilimini yazdığınızda size, o günün ilettiğiniz vaktinde yayınlanacak programları listeliyor.

noluyo-fb-bot-2

N'oluyo geçtiğimiz Haziran'da 90 bin üye ve aylık ortalama 350 bin kullanıcıya ulaştığını paylaşmıştı. Facebook Messenger chat botu, platformun daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.