Webrazzi Summit 2016 katılımcılarının 30 TL'ye kadar olan uberXL yolculukları ücretsiz

Webrazzi Summit 2016 katılımcılarının 30 TL'ye kadar olan uberXL yolculukları ücretsiz

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2016'ya artık saatler kaldı!

19 Ekim Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2016, yine Türkiye ile yakın coğrafyada internet ve teknoloji dünyasında gündem belirleyecek.

Webrazzi Summit 2016'da konferans programımız saat 09:00'da başlayıp 18:00'de sona erecek. Wyndham Levent'in İstanbul Metrosu üzerinde bulunmasından dolayı oldukça avantajlı bir konumda düzenlenecek olan Webrazzi Summit için dilerseniz Uber ile 30 TL'ye kadar ücretsiz yolculuk yapabilirsiniz.

Kampanyanın detaylarına yer vermek gerekirse; 'WEBRAZZI16' promosyon kodunu Uber hesabına tanımlayan kullanıcıların, 19 Ekim 2016'da etkinlik saatleri boyunca Wyndham Oteline gidiş veya dönüşte bir uberXL yolculukları 30 TL'ye kadar ücretsiz olacaktır.

Bu arada Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı'nın da konuşmacılarımız arasında olduğunu ekleyelim. Ayrıca Eğer hala biletinizi almadıysanız siz de Webrazzi Summit 2016 için biletinizi hemen şimdi Webrazzi Store üzerinden satın alabilirsiniz. 19 Ekim Çarşamba günü bu yoğun programla beraber görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.