Webrazzi Arena jürisi belli oldu!

Webrazzi Summit'e artık çok kısa bir süre kaldı ve konuşmacılarımızın neredeyse tamamı yayınlandı.

Kısa süre içerisinde tüm programımızı yayınlayacağımız Webrazzi Summit'te; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da girişimcilik yarışmamız Webrazzi Arena sizlerle olacak.

Webrazzi Arena jürisinin karşısına çıkacak olan 10 girişimden ilk üçe girenler TechCrunch Disrupt London'da Startup Alley'de yer almaya hak kazanacak. Belki de geçen yılki Webrazzi Arena'nın birincisi Twentify gibi oylama sonucunda Startup Alley'den TechCrunch Battlefield finaline katılmayı başaracak. Tabii ki buralara gelmek için önlerindeki tek engel ise Webrazzi Arena jürisi. :)

Türkiye internet ekosistemine yön veren öncü isimlerin jüri olarak yer aldığı Webrazzi Arena jürisi bu yıl; Webrazzi Kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, Aslanoba Capital'in kurucusu Hasan Aslanoba, Yemeksepeti Kurucusu Nevzat Aydın ve Girişimcilik Vakfı Başkanı ve Evtiko kurucusu Sina Afra'dan oluşacak.

webrazzi-arena-jurisi-thumb

Webrazzi Arena'da bu yıl SaaS, Chatbot, IoT, Hizmet, Health Tech ve Pazaryeri modeli gibi önemli kategorilerde 10 değerli girişim beğeninize sunacağız.

Siz de bu seneki Webrazzi Summit için biletlerinizi hemen şimdi Webrazzi Store üzerinden, BKM Express indiriminden de yararlanarak, satın alabilirsiniz. Cuma günü akşamı erken kayıt indirimimizin sona ereceğini hatırlatmak isteriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.