Tanınmış melek yatırımcıların desteğini alan Reztoran, aylık 20 bin online rezervasyona ulaştı

Tanınmış melek yatırımcıların desteğini alan Reztoran, aylık 20 bin online rezervasyona ulaştı

Online restoran rezervasyon servisleri arasında en iddialı yerli girişimlerden biri olan Reztoran, Türkiye'de ikinci yılını geride bırakıyor. 2016'nın ilk çeyreğinde Arzuhan Doğan Yalçındağ, Fırat İşbecer, Kaan Karamancı, Tunç Yalgın, Çağlar Şahinbeyoğlu ve Kerim Türkmen'in katıldığı tohum yatırım turunu kapatan girişim, son dönemde geleceği tartışılan pazarda, büyümeye devam ediyor.

Reztoran'ın bizimle paylaştığı bilgilere göre, online restoran rezervasyon servisi üzerinden bugün yapılan aylık rezervasyon sayısı 20 bine yaklaşıyor. Kıyas için geçtiğimiz Şubat'ta bu sayının 8 bin olduğunu paylaşan Reztoran, bu dönemde yalnızca İstanbul'da 400 restoranla çalışıyordu. Geçen sürede Ankara, İzmir-Çeşme ve Bodrum'a açılan Reztoran'ın anlaşmalı olduğu restoran sayısı da 600'ü geçti.

Büyümeye paralel olarak Reztoran, detaylı online rezervasyon servisini içerik odağında geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcıların öncelikle gitmek istedikleri restoranlarda yer olup olmadığının cevabını vermek üzere kurgulanan servis, artık biraz daha keşif odaklı. Reztoran üzerinde baktığınız restoranlara alternatif bir tür öneri motoru ile çalışan Reztoran, size ilgili diğer mekanları da gösteriyor. Reztoran.com ana sayfasında mekanları, eğlence, maç yayını, kahvaltı gibi farklı niteliklerine göre ayırıp, farklı seçkilerle keşfi kolaylaştırıyor.

Reztoran'ın hedefi büyümesini devam ettirerek, Türkiye'deki konumunu güçlendirmek ve Doğu Avrupa'ya açılmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.