Google Apps adını G Suite olarak değiştirdi

Google Apps adını G Suite olarak değiştirdi

Google bugüne dek işletmelere altyapı ve Google ürünlerinin hizmet verdiği Google Apps'in adını G Suite olarak değiştirdiğini duyurdu. Tüm kullanıcılarına, "Önemli" etiketiyle gönderdiği bir e-posta ile isim değişikliğine giden Google, işletmelere yönelik tüm çözümlerini G Suite altında topladı.

Aralarında Gmail, Docs, Drive ve Takvim gibi ayrı uygulamaların yer aldığı Google Apps bundan böyle G Suite olarak adlandırılacak. G Suite'in en önemli özelliği işletmelerin tüm bu iletişim, depolama, organizasyon ve çalışma altyapısını her yerden ulaşılabilecek şekilde buluta taşımak ve işletmelere çözümler sunabilmek olarak gösteriliyor.

Bundan 10 yıl kadar önce ilk Google Apps uygulamalarını ve işletme çözümlerini oluşturmaya başlayan Google, ilk başlarda ücretsiz olarak verdiği ve "Google Apps for Your Domain" adı ile başlattığı serviste bugün aylık ve yıllık abonelik modellerine göre ücretli abonelik esası ile çalışıyor ve Google'ın ciddi gelir kalemlerinden birisi de Google Apps, yeni adıyla G Suite'den geliyor olacak. Hizmetini yeniden markalayan Google, bakalım G Suite adıyla daha fazla KOBİ'ye ve büyük şirketlere ulaşabilecek mi?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.