Dreamcommerce, hazır e-ticaret platformu ZenCommerce ile Türkiye pazarında büyümek istiyor

Dreamcommerce, hazır e-ticaret platformu ZenCommerce ile Türkiye pazarında büyümek istiyor

Polonya merkezli Dreamcommerce, hazır e-ticaret platformunu Zencommerce.com markasıyla Türkiye'de yaygınlaştırmak istiyor.

E-ticarette yeni bir yükseliş dönemine halen girebilmiş değiliz. Ancak bu durum ülkemizin büyük bir e-ticaret potansiyeline sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Dreamcommerce de bu potansiyeli dikkate alarak e-ticarete adım atmak isteyenlerin ilk adresi olmak istiyor.

E-ticaret mağazası açmak isteyenler için anahtar teslim bir altyapı sunan Zencommerce, yıllık belli bir ücret karşılığında e-ticaret sitenizi kolayca açmanızı sağlıyor. Web sitenizin yanısıra seçeneğiniz pakete göre Facebook mağazanızı da açabiliyor. Platform içi uygulamalara sahip olan girişim, mağazasını zenginleştirmek isteyen kullanıcıların özel ihtiyaçlarına da yanıt veriyor.

zencommerce-eticaret-paketi

Dreamcommerce'in Türkiye operasyonu Emre Gülas (Zencommerce Türkiye Ülke Müdürü) tarafından yürütülüyor. Gülas'dan aldığımız bilgilere göre Dreamcommerce şu anda 15 binden fazla internet mağazasına ev sahipliği yapıyor ve Türkiye pazarıyla bu sayıyı daha yukarılara çıkarmak istiyor. Kurulduğu Doğu Avrupa pazarından sonra Hindistan pazarında da büyümeye başlayan Dreamcommerce, Mart ayında adım attığı Türkiye'de de üst sıralara oynamak istiyor.

"Türkiye'de e-ticaretin perakendeye oranı yüzde 1,3"

Türkçe hizmet veren Zencommerce'in Türkiye Ülke Müdürü Gülas, Türkiye'de e-ticaretin perakendeye oranının sadece yüzde 1,3 olduğunu ve 2016 yılı sonunda bu oranın yüzde 2'ye çıkacağını söylüyor. Türkiye’de 2016 itibariyle 16 milyon kişinin e-ticaret yapacağına dikkat çeken Gülas, "Avrupa ve Hindistan’da elde ettiğimiz başarıyı Türkiye’de tekrarlayarak pazardan pay almak istiyoruz” diye ekliyor.

zencommerce-eticaret

Zencommerce'in güçlü yerli girişimlerin olduğu bu pazarda ne kadar pay alabileceğini elbette zaman gösterecek. Eğer platformu denemek isterseniz 14 günlük ücretsiz deneme imkanından faydalanarak kağıt üstünde değil, gerçek bir kıyaslama yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.