Ride.Guru, ulaşım uygulamalarının hangisinin daha ucuz olduğunu gösteriyor

Ride.Guru, ulaşım uygulamalarının hangisinin daha ucuz olduğunu gösteriyor

Şehir içi ulaşım uygulamaları arttıkça kullanıcıların seçim yapma özgürlüğü ve kafa karışıklığı benzer oranlarda artıyor. Ride.Guru adlı girişim de hem faydalı bilgiler hem de fiyat karşılaştırması sunarak bu dikeye ışık tutuyor.

Masaüstü tarayıcı üzerinden arama yapabildiğiniz Ride.Guru'da herhangi bir konum için arama yapabiliyorsunuz. Ride.Guru'nun konumunuzu tarayıcı üzerinden tespit etmesine izin verirseniz direkt olarak bulunduğunuz konumdan istediğiniz yere ulaşım ücretlerini görebiliyorsunuz.

Uber, Lyft, Ola, Didi Chuxing gibi küresel çapta uygulamaların hizmet ücretleri sunan girişimde maalesef BiTaksi yer almıyor ama standart taksi ücretini Uber ile kıyaslama şansı sunuluyor.

ride-guru-2

Ride Guru sadece fiyat karşılaştırması yapmakla kalmıyor. Konfor ve kişi sayısı tercihinize göre filtreleme yapabiliyorsunuz. Sürücülerin kazandığı ücreti girişimin paylaştığı bilgiler arasında. Türkiye için standart taksi, Uber Taksi ve Uber XL seçeneklerini sunan Ride Guru, bu alandaki uygulamalar hakkında bilgi verirken bazı şehirleri tanıtıp havaalaanı transferi için hangi uygulamaları kullanabileceğinizi de gösteriyor.

ride-guru

Girişimin kurucuları, tüm bu hizmetlerin yanında ziyaretçilerinin sorularına da yanıt veriyor ama şimdilik bu içeriklerin tamamı İngilizce sunuluyor. Diğer yandan Google Haritalar'ın da Uber vb. uygulamalara ulaşım seçenekleri arasında yer verdiğini hatırlatmadan geçmeyeyim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.