Logitech, uçuş simülasyonu aksesuarları üreten Saitek'i 13 milyon dolara satın aldı

Logitech, uçuş simülasyonu aksesuarları üreten Saitek'i 13 milyon dolara satın aldı

Oyun aksesuarları üreticisi Logitech, Saitek markasını sahibi olduğu Mad Catz Interactive'den aldı. Bu satın almayı nakit 13 milyon dolar karşılığında yapan Logitech, Saitek markasını isim kullanım hakkı ve ürün yelpazesiyle birlikte tamamen satın aldı.

Saitek bugüne dek çeşitli simülasyon oyunları ile yakın çalışarak onlara özel simülasyon aksesuarları piyasaya çıkartmıştı. Şimdi tamamlanan satın almayla birlikte Saitek ürünleri, uçuş ve uzay simülasyonlarını Logitech G serisine dahil edecek.

Sanal gerçeklik dünyasının gittikçe gelişiyor olması da Logitech'i uçuş simülasyonları konusunda heyecanlandırmışa benziyor.

Saitek satın almasıyla birlikte Logitech VR dünyasına hitap eden daha fazla donanım üretme konusunda adımlar atacağına şüphemiz yok.  Zaten Logitech de bu duyuruyu yaparak, Saitek ürünlerinin Logitech G portfolyosuna entegrasyonu ve gelecek güncellemeler için müjdeyi de şimdiden verdi. Kısacası uçuş simülasyonu aksesuarları konusunda oldukça başarılı olan ve bu konuda tecrübe sahibi Saitek, bundan sonrasında Logitech markası altında yaşamaya devam edecek ve yeni ürünler çıkartmaya devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.