Webrazzi Online konferans serimiz başlıyor!

Webrazzi Online konferans serimiz başlıyor!

Webrazzi olarak düzenlediğimiz konferanslarla yıllardır Türkiye internet ve teknoloji dünyasına damgamızı vuruyoruz.

Şimdi de online konferans serimizi duyuruyoruz: Webrazzi Online. 'Webrazzi Online' adını taşıyan konferans serimiz, Yapı Kredi'nin katkılarıyla hayata geçiyor. Bugüne kadar sizlerden çok kez duyduğumuz online konferans fikrinin ilginizi çekeceğini düşünüyoruz.

Webrazzi Online; Webrazzi ofisinden yapılacak olan canlı yayınlarla sizlere ulaşacak. Şu an için 6 tanesi planlanan Webrazzi Online kapsamında SaaS ve 'Marketplace' (pazar yerleri) gibi en sıcak girişim kategorilerine ek olarak Fintech, IoT, Big Data ve Code (bir başka deyişle, yazılım) gibi günümüzün en ilgi çekici konu başlıklarını konuşacağız.

Alıştığınız Webrazzi konferanslarının kısa süreli (her biri 120-150 dakika sürecek) ve online olarak izlenilebilen bir versiyonu olarak düşünebileceğiniz Webrazzi Online; Webrazzi ofisinden canlı yayınlarla sizlere ulaşacak ve Webrazzi üzerinden izlenebilecek. Canlı yayını kaçırmanız halinde içeriği daha sonra dilediğiniz zaman izlemeniz ise mümkün olacak.

yk-genel-son-2

Hatırlarsanız geçmişte de mobilin geleceği, büyük veri ve nesnelerin interneti gibi konular için yine Webrazzi ofisinden online konferanslar düzenlemiştik.

Hemen aşağıda şu an için 6 tanesi planlanan online konferansımıza dair konu başlıkları ve tarih detaylarını bulabilirsiniz. Online konferanslarımızda yer alacak olan konularında uzman konuşmacılarımızı ise daha sonra açıklayacağız. Gelişmeler için bizi takip kalın! Öneri ve sorularınız olursa bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Salı günleri 10:00'da başlayacak olan online konferanslarımızı şimdiden takviminize not etmenizi tavsiye ediyoruz.

20 Eylül - SaaS

Günümüz iş hayatının artık vazgeçilmezlerinden birisi de SaaS (Software as a Service) ürünler. Kullandığınız kadar ödeme yapmanızla, bulut tabanlı olmalarıyla ve kullanım kolaylıklarıyla dikkat çeken SaaS ürünlerin püf noktaları neler? Hem kullanıcılar hem de girişimciler için SaaS pazarını ele alacağız.

27 Eylül - Internet of Things

Sizce günümüzde dünya nüfusunun kaç katı kadar cihaz birbiriyle konuşur halde? Farkında olalım ya da olmayalım gün geçtikçe çevremizi 'teknolojik nesneler' sarıyor. Nesnelerin İnterneti'nin geleceğini ve bu gelecekte nasıl konumlanabileceğinizi konuşacağız.

4 Ekim - Big Data

'Big Data' yani büyük veri herkesin dilinde. Şüphesiz bu kavramı iyi anlayan ve kullanan markalar çok fark yaratıyor! Büyük veriden nasıl istifade edilir, iş yapış şekillerimizi ve pazarlama dünyasını nasıl değiştirir? Bu ve bunlar gibi büyük veriye dair tüm sorularınızı cevaplayacağız.

11 Ekim - Code

Kod okuryazarlığı neden çok önemli? Dünyanın çoğu ülkesinde 'zorunlu ders' haline gelmeye başlayan kodlama, kuşkusuz gelecekte hayatımızın merkezinde olacak. Eğer siz de bir kod okuryazarı değilseniz bu bölümümüzü kaçırmayın!

1 Kasım - Fintech

Bundan 10 sene sonra hala cebimizde cüzdan olacak mı ya da sokaklarda banka şubeleri kalacak mı? Finans sektörüne teknoloji dokuşu hangi aşamada ve neleri değiştiriyor? Son yıllarından en dikkat çekici sektörlerinden Fintech'i enine boyuna masaya yatırıyoruz?

15 Kasım - Pazar Yerleri

Dünyadaki -ve tabii Türkiye'deki- en başarılı girişimlerin önemli bir kısmı 'marketplace' yani pazar yeri modeline sahip. Peki bu modelin incelikleri, zorlukları ve avantajları neler?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.